Оголошення
дислокация
Map
Головна

Інформація про стан виконання в Корабельному районі м. Миколаєва заходів Програми розвитку місцевого самоврядування у м. Миколаєві на 2013 – 2015 роки

за підсумками 2013 року

З метою розвитку кадрового потенціалу та підвищення кваліфікації посадових осіб органів місцевого самоврядування протягом 2013 року 12 посадових осіб адміністрації Корабельного району взяли участь у підвищенні кваліфікації на базі Миколаївського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій. П'ять посадових осіб адміністрації було направлено на короткострокові планові семінари. Одна особа у 2013 році закінчила навчання в інституті державного управління Миколаївського Чорноморського державного університету ім.. П.Могили.

З метою організації ефективної системи неперервного професійного навчання відбулось 5 семінарів - навчань апарату адміністрації, а саме:

25.03.2013 року відбулось навчання за питань: «Роз'яснення Положень Постанови Кабінету Міністрів «Про виготовлення бланків декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансо¬вого характеру» від 08.02.2012 р. №64», «Про порядок заповнення декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансо¬вого характеру»;

18.04.2013 року відбулось навчання з питань : «Про основні положення проекту нового Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про стягнення за порушення трудової дисципліни», «Про Перелік типових документів, що створюються під час діяльності органів державної влади та місцевого самоврядування. Склад та строки їх зберігання у відповідності до Наказу Міністерства юстиції від 12.04.12 № 578/5»;

13.06.2013 року відбулось навчання з питань: «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо приведення національного законодавства у відповідність із стандартами Кримінальної конвенції про боротьбу з корупцією», «Про стан виконання Закону України «Про звернення громадян» в адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради, вжиття заходів щодо дотримання законодавства про звернення громадян та недопущення недоліків».

З метою проведення роз'яснювальної роботи щодо діючого антикорупційного законодавства та у межах плану правового навчання апарату адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради 19 вересня відбулось навчання щодо розгляду основних положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо приведення національного законодавства у відповідність із стандартами Кримінальної конвенції про боротьбу з корупцією» від 18.04.13 №221-VII та Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з проведенням адміністративної реформи» від 04.07.13 № 406-VII.

11.12.2013 року відбулось навчання з наступних питань:

- Нові зміни в антикорупційному законодавстві України щодо відповідальності посадових осіб за вчинення злочину у сфері службової професійної діяльності, пов'язаної з наданням публічних послуг;

- Загальні норми поведінки осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування;

- Діловий етикет як головна складова позитивного іміджу посадової особи органів місцевого самоврядування.

Навчання проводились за участю спеціалістів Миколаївського міського управління юстиції.

З метою ефективного управління та підвищення виконавчої дисципліни адміністрацією було розроблено методичні рекомендації щодо організації роботи з виконання документів в адміністрації Корабельного району. З метою підвищення правової культури громадян протягом звітного періоду було розроблено інформаційні буклети: «Декілька слів про насильство», «Як перевірити свої персональні дані у Державному реєстрі виборців», «Порядок складання, подання та розгляду запитів на інформацію до адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради», «Право громадян на звернення до органів місцевого самоврядування».

З метою сприяння розвитку місцевого самоврядування та реалізації інститутами громадянського суспільства власних заходів та залучення громадян до діяльності інститутів громадянського суспільства адміністрацією району було проведено організаційну роботу та у квітні 2013 року створено раду громадськості мкр. Кульбакине. Члени ради отримали консультативну допомогу, методичні матеріали та інформаційні буклети щодо порядку ініціювання створення органу самоорганізації населення та його легалізації.

З метою висвітлення позитивних прикладів реалізації інститутів громадянського суспільства 20 травня 2013 року активні члени ради громадськості мкр. Балабанівка були відзначені Почесною грамотою голови адміністрації та подарунками.

Протягом 2013 року 4 кращих працівника адміністрації району були відзначені Почесними грамотами Миколаївської міської ради, а 5 кращих представників установ та організацій району були відзначені Почесною відзнакою Миколаївського міського голови «За заслуги перед містом Миколаїв».

З метою забезпечення відкритості діяльності адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради інформація про проведену роботу друкувалась в газетах "Вечерний Николаев", "Норма", «Корабельний регіон». Протягом 2013 року на офіційному веб – сайті адміністрації та офіційному порталі міської ради постійно висвітлювались важливі події, які відбувались в районі, та робота відділів адміністрації. На офіційному веб – сайті адміністрації постійно оновлюється Соціальний паспорт Корабельного району, який містить статистичну інформацію про явища та процеси, що відбуваються в економічній, соціальній, культурній, та інших сферах життя району.

З метою широкого обговорення актуальних суспільних проблем на офіційному веб – сайті адміністрації діє сторінка «Електронна приймальня». Місцевими телеканалами ТНК "НИС-ТВ", ТК «Сатурн», ТАК TV, КП ТРК «МАРТ» протягом 2013 року висвітлювались головні події життєдіяльності громади району.

Протягом 2013 року адміністрація району активно співпрацювала з районними громадськими організаціями: «Спілка підприємців Корабельного району», «Всеукраїнський Союз жінок – трудівниць «За майбутнє дітей України», районна громадська організація Товариства Червоного Хреста України, районна рада «Спілка ветеранів Афганістану» м. Миколаєва, Благодійна організація "Фонд розвитку Корабельного району".

З метою належного утримання та зміцнення матеріально – технічної бази протягом 2013 року адміністрацією було забезпечено поточний ремонт адміністративної будівлі. З метою організації належної роботи працівників адміністрації було придбано оргтехніку та ліцензійне програмне забезпечення Windows за рахунок бюджетних коштів. В адміністрації створено належні умови роботи електронної пошти, забезпечено роботу офіційного веб – сайта адміністрації у мережі Інтернет.

З метою забезпечення працівникам адміністрації рівня оплати праці, виплат стимулюючого характеру, у грудні 2013 року було оновлено зміст тексту додатку до Колективного договору – «Положення про преміювання працівників адміністрації Корабельного району».

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3300
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1131212

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"