Оголошення
дислокация
Map
Головна Шевченко

shevchenko1Заповітне значення творчості невмирущого Кобзаря

 2014 рік визначений роком вшанування творчості великого українського поета Т.Г.Шевченка. 9 березня виповнюється 200 років з дня народження українського генія, митця, філософа, художника.

З цієї нагоди 05.03.14р об 11-00 год. була організована зустріч підопічних відділення соціально-побутової адаптації Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради з учасниками літературно-музичного гуртка «Творче слово».

Вступне слово та розповідь про поета почала керівник гуртка Суслонова І.Г. Перед слухачем постала жива, динамічна картина нелегкої і одинокої долі Кобзаря, його дитинство, юність, роки навчання та розквіту його таланту та здібностей. Протягом програми під назвою «Шевченківське слово у віках не старіє» звучали музичні твори, покладені на вірші поета: «Реве та стогне Дніпр широкий» (всі присутні співали цей «Шевченківський гімн»), «Думи мої, думи», «Зоре моя вечірняя» (музичний супровід вела Волосюк Г.Г). Натхненно та виразно звучали вірші у виконанні учасників гуртка: Артеменко Л.Л, Іванченко Л.В, Суслонової В.І, Каламурзи І.І, Матрохіної Н.В. Вся творчість невмирущого поета пронизана любов'ю до рідної землі, тугою за Батьківщиною у неволі та бажанням змінити тяжку долю свого народу.

Дякуємо учасникам заходу за чудовий виступ та всім небайдужим людям, що прагнуть пізнати сторінки життя та творчості наших вітчизняних поетів. По закінченню зустрічі присутні переглянули виставку творів Т.Г.Шевченка та ділилися враженнями від почутого.

Після заходу за чашкою ароматного трав'яного чаю підопічні обмінювалися думками та ділилися враженнями від почутого.

Відділення Корабельного району міського територіального центру дякує всім учасникам заходу та запрошує до співпраці.

Заступник директора міського територіального центру Громов Г.М.shevchenko

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3313
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1137407

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"