Оголошення
дислокация
Map
Головна Веб-портал Пенсійного фонду України

pensionВеб-портал Пенсійного фонду України

Одним з пріоритетних напрямів діяльності органів Пенсійного фонду України завжди була інформаційно-роз'яснювальна робота, яка постійно проводиться серед роботодавців, працюючого населення та пенсіонерів. Форми і методи інформаційно-роз'яснювальної роботи постійно вдосконалюються, адже технології покращуються, законодавство змінюється і ми повинні допомогти нашим шановним клієнтам бути обізнаними та інформованими, навчити їх користуватися усіма перевагами сучасних технологій в органах Фонду.

З розвитком веб-технологій у нас з'явилась можливість надавати електронні послуги громадянам, а саме, залучати до реєстрації на веб-порталі Пенсійного фонду України з метою отримання необхідної інформації, контролю данних.

Для Вас створено сучасний електронний ресурс веб-портал Пенсійного фонду України, завдяки якому можна в режимі он-лайн вирішувати питання з мінімальною витратою часу, коштів, сил і постійно контролювати дані, які впливають на розмір пенсії сьогодні або у майбутньому.

Так, якщо Ви станете користувачем електронних послуг Пенсійного фонду (веб-порталу), то Ви зможете:

- переглянути інформацію про місце Вашого працевлаштування (офіційне);

- переглянути розмір Вашої заробітної плати (доходу), який враховуються для пенсії (інших соціальних виплат);

- дізнатись інформацію про накопичений Вами страховий стаж;

- подивитись поточний розмір пенсії;

- отримати інформацію щодо умов, розміру, порядку призначення, перерахунку та виплати своєї пенсії;

- написати запитання до Пенсійного фонду будь-якого району і отримати відповідь на свою почтову або електронну скриньку (за бажанням);

- замовити документи, які Вам необхідні;

- ознайомитись із формами заяв, необхідних для призначення, перерахунку та виплати своєї пенсії, отримання допомоги на поховання та заповнити їх, користуючись наданими інструкціями.

- попередньо записатись на прийом і спеціаліст Пенсійного фонду прийме Вас у час, який Ви самі визначили.

Тепер Вам не обов'язково їхати до Пенсійного Фонду, все можна робити вдома, на роботі, у дітей, у друзів, в любому місці де Вам зручно і є Інтернет. Всі електронні послуги безкоштовні!!!

Чекаємо Вас на нашому сайті електронних послуг за адресою: portal.pfu.gov.ua

Для того, щоб стати користувачем WEB-порталу електронних послуг необхідно звернутись до органів Пенсійного фонду України за місцем проживання і написати заяву, згідно якої вам буде призначено особистий код для реєстрації. При собі мати документ, що посвідчує Вашу особу та ідентифікаційний номер.

Чекаємо Вас за адресою управління Пенсійного фонду України в Корабельному районі м.Миколаєва: м. Миколаїв, вул. Артема-1Б.

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3300
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1131185

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"