Оголошення
дислокация
Map
Головна Русал 13.03.2014

rusalМГЗ використовує досвід західних колег

На експериментальній ділянці другого шламового поля МГЗ почалися випробування спринклерної системи пилоподавлення. Надалі ця система буде поширена на всю територію другого шламполя.

Головною характеристикою нової системи є розташування розвідних трубопроводів з зрошувачами по всьому шламполю, а не тільки по його периметру. Раніше центральна частина залишалася важко доступною для обробки водяними гарматами. Тепер же 4 нитки трубопроводів розміщуються безпосередньо по всій поверхні досвідченого ділянки на відстані 75 метрів один від одного. В результаті спринклери швейцарської фірми «Komet» з радіусом розпилу 50 метрів дозволяють накривати всю площу експериментального ділянки.

Кожна нитка буде управлятися окремо за допомогою системи wi-fi. Це підвищить оперативність управління системою при різних погодних умов і стану поверхні шламу.

Зараз вже змонтовано дві нитки трубопроводів, вони проходять гідровипробування. Персонал займається налагодженням системи, підбіркою різних режимів в залежності від швидкості та напрямку вітру.

Витрати на проект склали 2 млн грн. Завершення монтажу системи на експериментальній ділянці планується на середину березня, після чого робота продовжиться поетапно на всій території другого шламполя.

ngz-21-03-2014_11

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3312
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1136846

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"