Оголошення
дислокация
Map
Головна

Співпраця триває!

Головним завданням Пенсійного фонду України є забезпечення фінансування пенсійних виплат в повному обсязі, та у визначені терміни. Лише на жовтень місяць для здійснення пенсійних виплат пенсіонерам Корабельного району необхідно більше 40 млн. грн.

Протягом 9 місяців 2014 року планові показники по наповненню пенсійної скарбниці які були доведені до УПФУ в Корабельному районі м. Миколаєва виконані та разом з тим в районі є страхувальникі та фізичні особи підприємці які мають значні борги перед нинішніми та майбутніми пенсіонерами.

Як відомо адмініструванням єдиного внеску тепер опікується Державна фіскальна служба, а на потреби Пенсійного фонду розподілено частку єдиного соціального внеску. Та управління не стоїть осторонь. Разом працюємо над виконанням планових показників та над погашенням істотної заборгованості. З цією метою в районі налагоджена тісна взаємодія управління Пенсійного фонду України в Корабельному районі м. Миколаєва, ДПІ у Корабельному районі м.Миколаєва ГУ Міндоходів у Миколаївській області та Корабельного відділу ДВС щодо надходження коштів єдиного соціального внеску, страхових внесків на обов'язкове державне пенсійне страхування та інших платежів для забезпечення своєчасної виплати пенсій та державних допомог. Створена робоча група та розроблено спільні заходи по зменшенню обсягів боргів по платежах з єдиного та страхових внесків.

На її засіданнях по кожному боржнику визначаємо конкретні заходи, розраховуємо прогнозні показники фонду оплати праці та очікуванні надходження сум єдиного внеску, аналізуємо фонд оплати праці та середньооблікову чисельності працівників. Слідкуємо за достовірністю відомостей, поданих до реєстру застрахованих осіб Державного реєстру, проведення дієвих заходів щодо виявлення та виправлення помилок в звітності страхувальників, коригування некоректних індивідуальних відомостей, які містяться в таблицях звітності, по фізичним особам – підприємцям, тощо. Розглядаємо стан стягнення заборгованості зі сплати єдиного внеску та страхових внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування за виконавчими документами, які знаходяться на примусовому виконанні в Корабельному відділі державної виконавчої служби Миколаївського міського управління юстиції, здійснюємо сумісні виходи.

В результаті проведених заходів 197 фізичних осіб-підприємців сплатили борг по єдиному внеску на 515,1 тис.грн., 24 фізичні особи-підприємця сплатили борг по страховим внескам в сумі 33,8 тис.грн.

Крім цього, 99 фізичних осіб-підприємців частково погасили борг зі сплати єдиного внеску на загальну суму 130,0 тис.грн., та 6 фізичних осіб-підприємців – борг зі сплати страхових внесків на 5,5 тис.грн.

Органами ДВС в поточному році на користь ПФУ за вимогами управління стягнуто коштів в сумі 344,8 тис.грн., в тому числі:

- зі сплати заборгованості по єдиному внеску – 197,1 тис.грн.;

- зі сплати заборгованості по страхових внесках - 46,8 тис.грн.;

- стягнуто адміністративних штрафів – 0,3 тис.грн.;

- стягнення переплат пенсій – 10,2 тис.грн.;

- 90,4 тис.грн. – кошти в погашення боргу зі сплати ЄВ.

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3314
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1137678

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"