Оголошення
дислокация
Map
Головна Пенсійний 31.10.2014

pensionПро роботу з «майбутніми - пенсіонерами»

В управлінні Пенсійного фонду України в Корабельному районі м.Миколаєва повсякчас вдосконалюють роботу щодо опрацювання документів, необхідних для призначення пенсії, до настання пенсійного віку. Недарма говорять в народі: «Що більше знаєш - то більше маєш!». Це прислів'я налаштовує кожного спеціаліста доступно, компетентно та оперативно інформувати керівників підприємств – роботодавців про стан пенсійного забезпечення та наслідки його реформування. Однією із сучасних форм підвищення якості й ефективності надання соціальних послуг є робота не тільки з пенсіонерами, але й з майбутніми одержувачами пенсій та допомог.

Керівнику підприємства надсилається лист з проханням ознайомити застрахованих осіб, які у майбутньому періоді набувають право на пенсію за віком згідно зі статтею 26 Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування». В листі зазначено хто і коли набуває права на пенсію. Додатково до листа додається «Пам'ятка майбутньому пенсіонеру». В пам'ятці повідомляється про можливість звернутись до управління Пенсійного фонду України за місцем проживання із документами, необхідними для призначення пенсії за віком для їх опрацювання та проведення необхідних перевірок до настання пенсійного віку.

Спеціалістами управління проводиться попередній розгляд наданих документів, орієнтовно розраховують стаж та визначають можливі проблемні питання майбутньої пенсії. Подані матеріали формуються у підготовчу пенсійну справу, яка в подальшому використовується для призначення пенсії за заявою громадянина.

Крім того, спеціалісти управління через засоби масової інформації, на виїзних, особистих прийомах громадян, зустрічах у трудових колективах пропагують завчасне надання документів для призначення пенсії.

Так протягом 9 місяців 2014 року спеціалістами управління було попереджено 81 застраховану особу щодо настання права на пенсію. Станом на 01.10.2014 за призначенням пенсії згідно ст. 26 Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» до управління звернулося 673 особи.

Зауважуємо, що завчасне звернення до органів Пенсійного фонду України з документами для призначення пенсій допоможе забезпечити її призначення і виплату у найкоротший строк після досягнення пенсійного віку.

Керівництво управління Пенсійного фонду України в Корабельному районі м. Миколаєва

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3300
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1131428

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"