Оголошення
дислокация
Map
Головна

Економте свій робочий час – скористайтесь електронними

сервісами ДФС України.

На офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України (www.sfs.gov.ua) розміщені електронні сервіси, завдяки яким платники податків можуть отримати будь-яку необхідну інформацію.

Для комфортного звітування на веб-порталі розміщені електронні сервіси «Електронна звітність» та «Електронний кабінет платника податків». Завдяки цим сервісам можна сформувати, перевірити та надіслати до ДФС податкову звітність, перевірити розрахунки з бюджетом, дізнатися про терміни сплати податків, а також іншу корисну інформацію.

Також пропонуємо скористатися наступними сервісами ДФС України:

- «Реєстр платників ПДВ» - щоденно оприлюднює інформацію про реєстрацію платників ПДВ.

- «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера» - допоможе оцінити податкові ризики діяльності з вашим партнером по бізнесу, який можливо не є платником ПДВ, є банкрутом чи відсутній за визначеною в установчих документах адресою та інше.

- «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс» (ЗІР) - який допоможе розібратися у податковому та митному законодавстві.

- «Анульована реєстрація платників ПДВ» - надає можливість отримати інформацію про осіб, позбавлених реєстрації як платників ПДВ за заявою платника податку, з ініціативи контролюючих органів чи за рішенням суду.

- «Пульс» - платники податків мають можливість цілодобово повідомляти про неправомірні дії або бездіяльність працівників служби.

- «Декларування on-line» - надає змогу заповнити декларацію про майновий стан і доходи в електронному вигляді.

- «Реєстр страхувальників» - інформація про взяття на облік платника ЄСВ, його реєстраційний номер та клас професійного ризику.

Також на даному веб-порталі розміщено сервіси «Митна статистика», «Акредитований центр сертифікації ключів", «Електронна митниця», «Адреси масової реєстрації».

Шановні платники податків, скористуйтесь можливістю зекономити свій робочий час, кошти та отримати необхідну інформацію за допомогою електронних сервісів ДФС України.

 

ДПІ у Корабельному районі м.Миколаєва

ГУ Міндоходів у Миколаївській області

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3300
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1131151

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"