Оголошення
дислокация
Map
Головна телефони пенсійного

«Гаряча телефонна лінія», та «телефон довіри» в управлінні Пенсійного фонду України в Корабельному районі м.Миколаєва

Шановні громадяни !

Для покращення якості та оперативності роботи з інформування населення з питань пенсійного забезпечення в управлінні Пенсійного фонду України в Корабельному районі м. Миколаєва діє послуга «гарячої лінії», яка є не тільки зручною, але й дає змогу спеціалістам швидко і оперативно надавати відповіді громадянам щодо роз'яснення пенсійного законодавства: умов, порядку призначення, перерахунку, виплати пенсій та ін. Слід відмітити, що така форма спілкування є дуже зручною для всіх категорій громадян, які можуть не виходячи з домівки отримати роз'яснення з пенсійного законодавства.

Ви маєте можливість зателефонувати за номером 25-61-55 та отримати консультацію з питань призначення та виплати пенсій.

Разом з тим повідомляємо, що відповідно ч.1 статті 18 «Участь громадськості в заходах щодо запобігання і протидії корупції» та статті 20 «Державний захист осіб, які надають допомогу в запобіганні і протидії корупції» Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», особи, які надають допомогу в запобіганні і протидії корупції добросовісно (за відсутності корисливих мотивів, мотивів неприязних стосунків, помсти, інших особистих мотивів) мають право повідомляти про порушення вимог цього Закону іншою особою. Особи, які надають допомогу в запобіганні і протидії корупції, перебувають під захистом держави.

Управління Пенсійного фонду України в Корабельному районі м.Миколаєва повідомляє, що у разі наявності інформації чи фактів, пов'язаних з корупційними діяннями працівників управління ПФУ в Корабельному районі м.Миколаєва, звертайтесь на «телефон довіри» 63-50-44.

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3300
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1131139

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"