Оголошення
дислокация
Map
Головна Повір у свої сили

invalidПовір у свої сили

Як страшно, коли ти не такий як всі,

Стискається серце від болю,

Не слухають ноги і руки тебе,

І хочеться бути здоровим...

У 1992 році Генеральна Асамблея ООН проголосила 3 грудня Міжнародним днем інвалідів, для того, щоб привернути увагу суспільства щодо покращення становища інвалідів і забезпечення для них рівних можливостей.

Напередодні цієї дати у відділенні соціально-побутової адаптації Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради відбулася культурно-мистецька програма з нагоди відзначення Міжнародного дня інвалідів під назвою «Повір у свої сили» та виставка творчих робіт наших майстрів - умільців, які дуже майстерно та творчо виражають себе в улюблених заняттях: у вишиванні картин, в'язанні гачком, у виробах ручного прикладного мистецтва. Наші підопічні хоч і мають обмеження у русі, але стійкі та мужні духом, мають таланти: складають вірші, співають пісні і взагалі, виражають себе творчо.

deninvalidiv_1

Програму розпочали виступом Головченко Наталії - вона привітала всіх піснями, зі своїми віршами виступила Олексійчук Наталія, Ткаченко Ілля. Цікаву та насичену програму підготував літературний гурток на чолі з Суслоновою Інною, музичний супровід Волосюк Галини. Ми дізналися про талановиту, прекрасної, доброї душі поетесу Колосову Любов. На зустрічі вона представила свій творчий здобуток: вірші, пісні, романси, гуморески. В них звучала любов до природи, до своєї рідної сторони, веселі дотепні жарти. Слухачі отримали естетичну насолоду та задоволення від святкової програми, обмінювалися враженнями та спілкувалися під час чаювання.

deninvalidiv_2

У відділенні соціально-медичних послуг відбулася культурно-мистецька програма під назвою «Дивимося на життя з оптимізмом» до Міжнародного дня інвалідів. Щоб люди з обмеженими можливостями не залишалися у чотирьох стінах сам на сам зі своїми проблемами та хворобами у відділенні соціально-медичних послуг надають допомогу фізіотерапевтичними процедурами, масажем, лікувальною фізкультурою, фітотерапією і т.д. Тут надають і моральну підтримку, щоб люди з обмеженими можливостями могли відчути себе в нашому суспільстві, здоровішими і впевненішими у собі.

Доброта і милосердя — два крила на яких тримається людство. Ми не повинні забувати про тих людей, які потребують допомоги. Довгих Вам років життя, великого щастя, здоров'я, оптимізму та активного довголіття! Нехай у Ваших родинах завжди панує злагода і спокій, а оселя повниться достатком!
deninvalidiv_3

Відділення Корабельного району міського територіального соціального обслуговування (надання соціальних послуг) дякують всім учасникам заходів за активну участь та запрошують до активної співпраці мешканців району.

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3314
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1137876

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"