Оголошення
дислокация
Map
Головна «Орден дитячих посмішок» вручили «Фабриці чудес»

igru_5«Орден дитячих посмішок» вручили «Фабриці чудес»

Команда Миколаївського тепловозоремонтного заводу "Фабрика чудес" побувала в школі №44, яка знаходиться зовсім поруч з підприємством. У рамках проходження другого "станції" Новорічного марафону "Віримо в диво, творимо диво!" від компанії РУСАЛ команди-учасники повинні були організувати інтелектуальні та настільні ігри, провести цікаву екскурсію на підприємство з лекцією щодо профорієнтації.

Оскільки екскурсія очікує на дітей-старшокласників даної школи в суботу, ми поки розповімо про сьогоднішні ігри.

Для молодшої школи «фабриканти» привезли в подарунок дуже довгоочікувані розвиваючі настільні ігри, конструктори і тут же випробували їх. Сказати, що було весело і шумно - нічого не сказати. Було просто відмінно! Діти майже самостійно і дуже швидко стали розбиратися в правилах ігор, все майструвати і складати. Сяючі дитячі оченята і веселий сміх - ось те чудо, заради якого команда «Фабрика чудес» бере участь у марафоні! 

Після цього всі із задоволенням спостерігали за битвою знань серед учнів 8-9 класів.igru_3igru_4 

Перед початком змагання школярі влаштували сюрприз - вручили директору заводу В'ячеславу Симченко "Орден дитячих посмішок".

Далі було шумно і цікаво. Брейн-ринг вдався на славу! Які емоції! Скільки серйозності! Який командний дух! Всі чотири команди-учасниці були нагороджені грамотами від керівництва школи та солодкими подарунками від "Фабрики чудес".

- Я вважаю, що сьогодні з нашими завданнями ми впоралися відмінно, - сказав В'ячеслав Симченко. - Такі струси потрібні дітям, щоб їм хотілося пізнавати світ не тільки в рамках шкільної програми, щоб у них з'явилася тяга до нових знань. Ми не привезли з собою якесь готове "шоу", це не була якась "забавка". Ми всі разом - школа і команда МТРЗ - показали дітям, що знання можуть бути різноманітні і захоплюючі.
igru_1

- Наші спільні заходи з МТРЗ довели насамперед нам, педагогам, що дітям це важливо і потрібно, що це затребувано, - підтримала Ірина Ул'янова, директор школи №44. - Я зовсім недавно керую цією школою, але бачу, що якраз таких «струсів», як висловився В'ячеслав Валентинович, нам і не вистачає. Впевнена, що разом з командою «Фабрика чудес» ми зробимо життя школи яскравішим і цікавішим для дітей різного віку!

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3313
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1137164

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"