Оголошення
дислокация
Map
Головна правова освіта пенсійний

pensПравова освіта населення – один з важливих напрямків роботи управління Пенсійного фонду України в Корабельному районі м. Миколаєва

Правова освіта населення – це процес засвоєння правових знань, виховання у громадян поваги до закону, до прав людини, небайдужого ставлення до порушень законності та правопорядку.

Програма правової освіти населення в управлінні Пенсійного фонду України в Корабельному районі м. Миколаєва базується на Конституції України, Національній програмі правової освіти населення, затвердженій Указом Президента України від 18 жовтня 2001року № 992/2001, і передбачає подальше створення необхідних умов для набуття широкими верствами населення району правових знань та навичок у їх застосуванні, забезпечення доступу громадян до джерел правової інформації, а також визначає основні напрямки право освітньої діяльності та першочергові заходи щодо їх реалізації.

Робота з надання безкоштовної правової допомоги громадянам з питань пенсійного забезпечення здійснюється в приймальні управління за принципом «Єдиного вікна» та за допомогою проведення інформаційно-роз'яснювальної роботи - засоби масової інформації міста Миколаєва систематично інформують населення про пенсійне законодавство, діяльність органу фонду. Спеціалістами управління постійно проводиться відповідна правова освіта та правове виховання громадян в державних закладах, на підприємствах, в організаціях та установах.

Для отримання правової консультації громадяни мають змогу звертатись до спеціалістів юридичного сектору управління за телефоном: (0512) 25-50-50, або за номером «гарячої» телефонної лінії (0512)25-61-55.

Правова освіта населення є одним із основних чинників формування високої правової свідомості та правової культури населення!

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3314
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1137611

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"