Оголошення
дислокация
Map
Головна Боротьба зі снігом

Корабельний район гідно зустрів зимові негаразди

Днями в адміністрації Корабельного району під головуванням голови адміністрації Олександра Цуканова відбулось засідання штабу по боротьбі зі сніговими заметами, ожеледдю та іншими наслідками стихійних явищ. У засіданні взяли участь члени штабу: представники від адміністрації району, відділу з питань надзвичайних ситуацій та житлово-комунальних підприємств району.

Присутні доповіли про готовність своїх підприємств до роботи при несприятливих погодних умовах. Керівники житлово-комунальних підприємств доповіли про наявність 150 тон піску, що необхідний для посипання пішохідних доріжок та тротуарів у випадках ожеледиці. Обговорили етапи взаємодії у випадках виникнення складних погодних умов.

28 грудня для ліквідації наслідків снігопаду, проведення розчистки проїзної частини доріг від снігу й забезпечення проїзду транспорту було задіяно снігоприбиральну техніку та транспортні засоби від КП «ЕЛУавтодоріг», СМП «НІКА – ТЕРА», ДП СМП «Октябрьск», ДП «НАРП», ПП «СТЕГ».

Для розчистки внутрішньоквартальних доріг та дворів будинків від снігу було задіяно всіх працівників житлово – комунальних підприємств району: КЖЕП – 24 (Присяжний В.Л.), КП ДЄЗ «Корабел» (Плєхов М.О.), КП «ДЄЗ «Океан» (Калачов Є.П.), КП ДЄЗ «Пілот» (Тітков К.Ф.)

 snow1snow2snow3snow4snow5snow6

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3300
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1131214

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"