Оголошення
дислокация
Map
Головна Конкурс від Русалу

rusalУ Миколаєві нагородили переможців Новорічного марафону

Цього року з ініціативи компанії РУСАЛ в Миколаєві вже вчетверте пройшов Новорічний марафон «Віримо в диво, творимо диво!». Новорічний марафон - це загальноміська масштабна акція, під час якої кожен житель міста, незалежно від віку, освіти і професії, отримав можливість самостійно або разом з однодумцями зробити безліч добрих справ і надати допомогу тим, хто цього потребує.

Три з них – представляють проммайданчик Миколаївського глиноземного заводу: «Дівчата» (центральна заводська лабораторія), «Молодіжна рада» (активісти проммайданчика) і «Dream Team - команда мрії» (СЦ «Металург»). Ще 6 команд представили ВУЗи та підприємства міста: «Фабрика чудес» (Миколаївський тепловозоремонтний завод), «МОряч-ОК» (СМП «Октябрьск»), «Good People» (благодійний фонд «Світ - не без добрих сердець»), «Твори добро» і «Екстраверти» (Миколаївський національний аграрний університет і Миколаївський національний університет ім. В.О. Сухомлинського), «Самоделки» (IT-компанія «Квадролоджік» разом з однодумцями).

- Для перемоги в Новорічної естафеті командам необхідно було успішно пройти три станції, виконати 7 завдань різного рівня складності і заробити максимальну кількість балів, - розповідає директор представництва ЦСП компанії РУСАЛ в Україні Олена Ожема. - Під час виконання завдань першої станції команди взяли участь у благоустрої Миколаївського зоопарку, провели різні майстер-класи для дітей з дитячих будинків та інтернатів, пенсіонерів та ветеранів, а також виготовили своїми руками чудові новорічні іграшки для ялинки Корабельного району.

Друга станція марафону ознаменувалася «Інтелектуальними забавами». Вона передбачала проведення для соціально незахищеної категорії населення лекцій, відкритих уроків, екскурсій; навчання різним настільним і інтелектуальним іграм.

Вирішальним третім завданням стали «Новорічні пригоди». Пройшло спортивне змагання між дев'ятьма командами - учасницями марафону у форматі народних гулянь з різними конкурсами і завданнями.

15- Завдяки проведенню новорічної естафети командами-учасницями в рамках проходження станцій вдалося організувати 59 благодійних заходів, охопивши ними 1255 благоотримувачів та залучити до благодійної діяльності 250 волонтерів, - поділився підсумками акції директор з виробництва МГЗ Володимир Красноярський. - Ми раді, що наша ініціатива стала загальноміською і людей, які готові ділитися частинкою своєї душі з оточуючими, стає все більше з кожним роком.

- Новорічний марафон від компанії РУСАЛ - це прекрасна акція, завдяки якій нужденні отримують необхідну допомогу, а учасники - вчаться бути більш щедрими, більш чуйними, - сказав голова адміністрації Корабельного району Олександр Цуканов. - Марафон в єдиному дивовижному пориві об'єднав колективи підприємств Корабельного району та міста, дорослих та студентів, він допоміг, я гадаю, всім нам повірити, що дива в житті трапляються!

Церемонія нагородження переможців марафону пройшла у Жовтневому БК.

Третє місце та сертифікат на суму 5 тис. грн. отримала команда «МОряч-ОК» спеціалізованого морського порту «Октябрьск».

Друге місце та сертифікат на суму 7 тис. грн. заробила команда «Самоделки» -IT-компанія «Квадролоджік» разом з однодумцями.

Переможцями Новорічного марафону «Віримо в диво, творимо диво!» стала команда «Молодіжна рада» (проммайданчик МГЗ). Вона отримала сертифікат на суму 13 тис. грн.

1113

Отримані кошти команди зможуть витратити виключно на благодійність.

Всі учасники марафону отримали дипломи та грамоти за участь в акції, а також солодкі подарунки у вигляді іменних тортів.

На завершення заходу всі команди взяли участь в запальному танцювальному флеш-мобі.

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3314
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1137833

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"