Оголошення
дислокация
Map
Головна новорічні свята у ТЦ

NY-TC1Коло зимових свят

У святкові зимові новорічні дні кожен відчуває якесь піднесення, наближення чарівності, дива, преображення. Це період так званого двадцятидення відзначення православних християнських свят.

7 січня – Різдво Христове, 14 – Старий Новий рік (або Василя), 19- Водохреща. Традиційне святкування «Кола зимових свят» відбулося і у відділенні соціально-побутової адаптації Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради де була проведена святкова програма «Віншуємо радість всім людям на добро».

У заході прийняли участь активні слухачі та відвідувачі факультету «Музичний» «Університету третього віку», які беруть участь у підготовці літературно-музичних програм та допомагають їх проводити. З вдячністю хочеться відмітити таких учасників: Телеганенко В, Артеменко Л, Шаховал Г, Іванченко Л, Черторигіну М, Головченко Н, Арутюнову Г, Сокол Т., музичний супровід програми проводився Тимоновою С. Вони своїми щедрівками, колядками, піснями та віршами зачарували присутніх та визвали емоційне піднесення у глядачів. З задоволенням виступали і слухачі програми, які поділилися знаннями народного фольклору і заспівали різдвяні колядки та розповіли вірші про історію народження Ісуса Христа. З привітаннями виступили: Олексійчук Н., Кислична Т., Безугла О., Кулавська Л., Телеганенко В.

NY-TC2Святкову програму продовжили за чаюванням. Господині напекли пирогів, млинців та пригощали всіх бажаючих смачною кутею. За щедро накритим столом і співалося, і раділося, і гомонілося. Кожен відчув тепло та святкове піднесення від спілкування у колі друзів. Тож не забуваймо традицій народних звичаїв, шануймо історію та духовні надбання свого народу, «Віншуємо радість всім людям на добро, Христос народився – Славімо його!»

Відділення Корабельного району міського територіального соціального обслуговування (надання соціальних послуг) дякують всім учасникам заходу за активну участь та запрошують до активної співпраці мешканців району.

 

Заступник директора міського територіального центру Г.М.Громов

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3312
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1136840

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"