Оголошення
дислокация
Map
Головна Русал 26.02.2015

rusal«Формула майбутнього» від компанії РУСАЛ

У Миколаєві 25 лютого стартував новий грантовий конкурс від ОК РУСАЛ під назвою «Формула майбутнього». Його учасниками можуть стати ініціативні групи молоді віком від 14 до 30 років, освітні та соціальні заклади, некомерційні організації.

- Одним з важливих соціальних завдань компанії РУСАЛ є створення умов для професійної та особистісної реалізації талановитих молодих людей, залучення їх у вирішення актуальних соціальних питань регіону, - говорить генеральний директор МГЗ Дмитро Мирний. - Програма «Формула майбутнього» спрямована на підтримку творчих і професійних ініціатив, підвищення конкурентоспроможності молодих людей, вирішення питань зайнятості та залучення їх до активної громадської діяльності, навчання молодих активістів лідерству та соціальному проектуванню.

- Характерна риса програми «Формула майбутнього», на відміну від інших соціальних проектів ініційованих компанією РУСАЛ, - це обов'язкове залучення молоді, - розповідає директор представництва ЦСП компанії РУСАЛ в Україні Олена Ожема. - У поданих нам проектах молодь повинна бути або цільовою групою, або ініціаторами і авторами ідей. Оцінка проектів традиційно буде здійснюватися експертною радою. Вона складається з людей, які є експертами в області благодійної та соціальної сфери, а також з представників державних структур, громадських організацій, співробітників компанії РУСАЛ.

Номінації програми «Формула майбутнього».

- «Технології майбутнього». Розвиток науково-технічної творчості, раціоналізаторства, винахідництва молоді через організацію гуртків, секцій та лабораторій, конкурси та презентації винаходів.

Напрями номінації:

• комп'ютерні технології та програмування

• радіо- і робототехніка, інтелектуальні системи

• технічний дизайн

• медіатворчество (фото, кінематографія)

• організація безкоштовних гуртків, лабораторій та секцій науково-технічної творчості

- «Покоління майбутнього». Залучення молоді та мешканців для виконання суспільно-корисних справ у сфері екології та здорового способу життя. Організація екологічної та спортивно-масової роботи на базі загальнодоступних спортивних майданчиків або спортивних споруд, розвиток творчості та здорового способу життя.

Напрями номінації:

• проведення соціальних заходів, спрямованих на розвиток спорту та популяризацію здорового способу життя, розвиток дитячої творчості

• організація суспільно-корисної добровольчої діяльності у сфері екології та захисту навколишнього середовища

Максимальна сума гранту в обох номінаціях до 30 тис.грн.

Географія програми «Формула майбутнього» включає м. Миколаїв і Жовтневий район Миколаївської області.

Адміністрування та організаційний супровід програми здійснює Центр соціальних програм РУСАЛу. Заявки на участь приймаються до 10 квітня 2015 року. Отримати аплікаційну форму, а також додаткову інформацію про конкурс можна на сайті ЦСП компанії РУСАЛ в Україні: csp-nikolaev.com.ua або за адресою: 54052, м Миколаїв, пр. Жовтневий, 325/1, тел.: (0512) 63-66-96.

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3313
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1137472

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"