Оголошення
дислокация
Map
Головна Русал 06.03.2015

ccpУ Миколаєві відбувся тренінг з соціального проектування

У Центрі соціальних програм компанії РУСАЛ пройшов тренінг з соціального проектування. Його учасникам розповіли про особливості двох грантових конкурсів, які оголосила компанія РУСАЛ. Поговорили про особливості написання заявки, про вміння правильно ставити цілі, завдання соціальних проектів, навчилися правильно формувати бюджет.

- У компанії РУСАЛ цього року стартувало вже два грантових конкурси: «Територія РУСАЛу-2015» і «Формула майбутнього», - розповідає директор представництва ЦСП компанії РУСАЛ в Україні Олена Ожема. - Його учасниками цього разу можуть стати не тільки соціальні установи, а й ініціативні групи людей, ініціативна молодь. У зв'язку з цим ми отримали багато заявок на участь у тренінгах і вже провели перший з них. Надалі подібні тренінги будуть проходити по мірі наповнення груп.

trening1trening3

- Грантові програми надають можливість громадським та молодіжним організаціям, освітнім і муніципальним установам реалізувати проекти, спрямовані на вирішення соціально значущих проблем міста та області, - вважає керівник програм представництва ЦСП компанії РУСАЛ в Україні Наталія Шаль. - В ході тренінгу ми вчимо аналізувати і формувати проблему, виявляти потреби своїх цільових груп, правильно ставити досяжні цілі і завдання, планувати заходи.

Фахівці ЦСП готові надати консультаційну допомогу кожному, хто вирішив брати участь у грантових конкурсах по телефону 63-66-96 або в особистій бесіді за адресою: пр. Жовтневий, 325/1 в будні дні з 9.00 до 18.00.

Прийом заявок на грантовий конкурс «Формула майбутнього» здійснюється до 2 квітня 2015 року.

Заявки на конкурс «Територія РУСАЛу-2015» прийматимуться 10 квітня 2015.

Географія обох програм включає місто Миколаїв і Жовтневий район Миколаївської області.

Отримати аплікаційну форму, ознайомитися з положенням конкурсів, а також дізнатися додаткову інформацію про них можна на сайті Центру соціальних програм www.csp-nikolaev.com.ua.

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3314
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1137809

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"