Оголошення
дислокация
Map
Головна ТЦ день маткрі

TC_den-materiСвято матері та родини

Серед державних свят України День матері заслуговує на особливу увагу. Це – наша національна традиція, історія, зв'язок із міжнародною спільнотою й відчуття нашого народу її частиною; це – буденність і святковість родинного побуту; це – молитва до Пресвятої Богородиці за долю дитини, народу та держави.

14.05.2015 року у приміщенні відділення соціально – побутової адаптації Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради було організовано та проведено святкову програму присвячену Дню матері та родини. На свято завітали заступник голови районної організації ветеранів Ганна Іванченко; голова районної організації інвалідів Тетяна Прокопенко, ветерани війни та праці, пенсіонери. У святковій програмі взяли участь: викладачі ти учні дитячої школи мистецтв №2 – О.Соломатова, А.Папаянакі, С. Кібєлева, Н. Заботіна, О.Блінова, А. Тягушева, М.Кирилова, Ю.Романова, О.Калашников, О.Кримінська, поети Корабельного району Ніна Шаперенкова, Олександр Білошапкін, Микола Зелинський, колектив художньої самодіяльності «Журавушка»: І.Каламурза, Л.Артеменко, М.Черторигіна, Г.Арутюнова, П.Швець, Н.Головченко, Т.Сокол та музичний супровід С.Тимонової. У програмі гостей та колективу були виконані: «Сонета» В.Дого, «Пісня серця» Н.Карпенка, «Карусель» К. Владимирова, «Вечер на рейде» Соловйов – Седой, «Песенка Суок», українські пісні та вірші присвячені матері та родині. Щирі виступи дітей та учасників заходу не залишили байдужими жодне присутнє в залі серце.

Від щирого серця вітаємо Вас жінки із Днем матері та Міжнародним днем сім'ї – святами, що народилися з безмежної любові і вдячності до тих, хто дав нам життя і виводить на самостійну дорогу, хто дбає про духовний і національний розвиток української родини.

Низький уклін Вам матері, берегині роду, щира вдячність за мудрість, розуміння і підтримку. Щиро бажаємо Вам міцного здоров'я, добра, достатку, родинної злагоди та благополуччя, гідного продовження у найдорожчому своєму багатстві – дітях та онуках.

Відділення Корабельного району міського територіального соціального обслуговування (надання соціальних послуг) дякують всім учасникам заходу за активну участь та запрошують до активної співпраці мешканців району.

Заступник директора міського територіального центру Г.М. Громов

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3313
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1137399

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"