Оголошення
дислокация
Map
Головна Про накопичувальну систему

pens

Про накопичувальну систему пенсійного страхування

Законопроектом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження накопичувальної системи загальнообов'язкового державного пенсійного страхування та єдиних принципів нарахування пенсій» передбачена комплексна реформа пенсійного забезпечення, зокрема введення в дію з 1 січня 2017 року накопичувальної системи пенсійного страхування. В ній зможуть приймати участь особи до 35 років на обов'язковій основі, а з 36 до 55-річного віку - на добровільній.

Необхідно відмітити, що найбільшу вигоду будуть мати саме молоді люди, які на момент запровадження відрахувань до Накопичувального фонду розпочнуть свою трудову діяльність, і вже на момент досягнення пенсійного віку будуть мати можливість накопичити значну суму коштів.

З метою ознайомлення жителів Корабельного району з майбутнім введенням накопичувальної системи пенсійного страхування управлінням Пенсійного фонду України в Корабельному районі м. Миколаєва проводиться певна роз'яснювальна робота, яка полягає у проведенні зустрічей в трудових колективах, виїзних прийомах, розповсюдженні буклетів серед працівників та відвідувачів підприємств, установ та організацій та на ринках Корабельного району. Така організація роз'яснювальної роботи досить ефективна, адже людина, отримавши листівку, має змогу детально з нею ознайомитися, а у разі виникнення питань може скористатися вказаними в буклетах телефонами «гарячої лінії» управління або написати листа на адресу електронної поштової скриньки.

З моменту прийняття законопроекту України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження накопичувальної системи загальнообов'язкового державного пенсійного страхування та єдиних принципів нарахування пенсій» станом на 01.07.2015 управлінням охоплено 26 підприємств, розповсюджено понад 1690 буклетів.

Шановні громадяни!

У разі виникнення питань щодо запровадження комплексної реформи пенсійного забезпечення, накопичувальної системи пенсійного страхування Ви маєте змогу скористатися електронною поштовою скринькою управління Пенсійного фонду України в Корабельному районі м. Миколаєва, надіславши листа за адресою: Е-mail: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript

 

Адміністрація управління
Пенсійного фонду України
в Корабельному районі
м. Миколаєва
 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3313
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1137425

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"