Оголошення
дислокация
Map
Головна ДПІ
Підприємці – «cпрощенці» Корабельного району м. Миколаєва
сплатили до бюджету майже 4 781, 4 тис. грн. єдиного податку

ДПІ у Корабельному районі ГУ ДФС у Миколаївській області повідомляє, що протягом січня – червня 2015 року до місцевого бюджету надійшло 4 781,4 тис. грн. єдиного податку від суб'єктів господарювання - фізичних осіб. Це на 478 тис. грн. або на 19,7 % більше, ніж у відповідному періоді минулого року.

На початок липня поточного року спрощену систему оподаткування у своїй діяльності застосовують 1923 підприємців району.

Нагадуємо, ставки єдиного податку для підприємців першої та другої групи залишились на рівні минулого року, а для «єдинників» третьої групи, яка об'єднала в себе всі інші групи, ставка знизилась з 5% до 4% доходу за умови включення ПДВ до складу єдиного податку та з 3 % до 2 % доходу за умови окремої сплати ПДВ.

 
**********
 

Сервіси ДФС на допомогу платникам податків

ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області нагадує, що на веб-сайті Державної фіскальної служби України розміщено ряд сервісів, які стануть у нагоді не лише суб'єктам господарювання, але й пересічним громадянам та допоможуть заощадити власний час та кошти.

Зокрема, загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс («ЗІР») дозволяє користувачам здійснювати пошук інформації по певному податку, напрямку діяльності, в тому числі з використанням ключових слів, шляхом перегляду за певні періоди інформації, при цьому не лише по запитаннях-відповідях, але і по відповідях на письмові звернення, які були надані із використанням Бази знань, назвах нормативних та інформаційних документів.

У розділі «Питання-відповіді» розміщено відповіді на питання щодо оподатковування, митної справи, єдиного внеску на загальнообов'язкове соціальне страхування та діяльності акредитованого центру сертифікації ключів.

Розділ «Письмові консультації» містить витяги з письмових консультацій, наданих на типові звернення суб'єктів господарювання й громадян.

Для надання пропозицій і зауважень щодо роботи ресурсу пропонується використати «Форму зворотного зв'язку».

Ознайомитися з функціональними можливостями загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу та скористатися ним можна як на веб-порталі ДФС України (www.sfs.gov.ua), так і на суб-сайті ГУ ДФС у Миколаївській області (http://mk.sfs.gov.ua/) розділ «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс».

Також, звертаємо увагу, що з метою системного запобігання корупції, виявлення та ліквідації причин і умов її існування, забезпечення ефективного захисту процесу наповнення державного бюджету від корупційних впливів продовжує роботу антикорупційний сервіс «Пульс».

Завдяки цьому сервісу клієнти ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області в тому числі і суб'єкти зовнішньоекономічної діяльності, вирішують проблемні питання, які виникають у веденні бізнесу та під час спілкування із службовими особами відомства. Нагадуємо номер цілодобової телефонної лінії антикорупційного сервісу Державної фіскальної служби України: (044) 284-00-07.
 
**********
 

Затверджено Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій

ДПІ у Корабелньому районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській обаласті звертає увагу платників податків, що 9 липня 2015 року Державна фіскальна служба України наказом №485 затвердила Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій (далі – наказ №485).

Зауважимо, Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій містить, зокрема, перелік РРО, дозволених до первинної реєстрації, а також первинна реєстрація яких заборонена.

Водночас, цим наказом визнано таким, що втратив чинність, наказ ДФС від 27.04.2015 №302 «Про затвердження Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій». Більш детально ознайомитись з наказом №485 можна на офіційному веб-порталі ДФС (sfs.gov.ua).

 
**********
 

Про повідомлення органів ДФС про прийняття працівника на роботу

ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області інформує платників єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, що відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 р. N 413 «Про порядок повідомлення Державній фіскальній службі та її територіальним органам про прийняття працівника на роботу»: повідомлення про прийняття працівника на роботу подається власником підприємства, установи, організації або уповноваженим ним органом (особою) чи фізичною особою до територіальних органів Державної фіскальної служби за місцем обліку їх як платника єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування за формою згідно з додатком до початку роботи працівника за укладеним трудовим договором одним із таких способів:

• засобами електронного зв'язку з використанням електронного цифрового підпису відповідальних осіб відповідно до вимог законодавства у сфері електронного документообігу та електронного підпису;

• на паперових носіях разом з копією в електронній формі;

• на паперових носіях, якщо трудові договори укладено не більше ніж із п'ятьма особами.

Інформація, що міститься у повідомленні про прийняття працівника на роботу, вноситься до реєстру страхувальників та реєстру застрахованих осіб відповідно до Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування".

 

ДПІ у Корабельному районі м.Миколаєва
ГУ ДФС у Миколаївській області
 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3301
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1131498

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"