Оголошення
дислокация
Map
Головна звернення бійця АТО

atoЗвернення бійця АТО

Зазвичай літо для людей означає сонце, сміх, зустрічі із друзями під чистим, безхмарним небом, сповненим яскравими зорями та мріями. Нажаль, зараз не всі ми маємо на це шанс. Для багатьох у нашій країні тепле сонце вкрили хмари диму та попелу. Для багатьох у нашій країні слово «війна» перестало бути лише словом, а чисте небо залишилося лише у найсміливіших мріях. Вибухи і постріли замінили собою сміх дружніх зустрічей. Наші обличчя давно охопила втома, тому зараз я промовляю ці слова, звертаючись до всіх наших співвітчизників.

Більше року тому ми відмовилися від нашого цивільного життя, аби захистити нашу землю і наші сім'ї, присягнувши нашими життями в ім'я миру і спокою на Україні. Ми віддалилися від наших сімей, аби бути впевненими у тому, що сон наших дітей не потурбує жоден привид війни, що наші дружини та матері зможуть вільно примножувати любов у серцях наших доньок та синів. Ми пішли на війну, аби повернутися з неї. Повернутися переможцями. І хоч як нас не ваблять ці мрії, ми переповнені втомою і сумуємо за домом. Тому зараз від усіх людей, чиї очі бачили більше, ніж описують у книгах, фільмах або ЗМІ, від усіх тих, хто втомився чекати на зустріч із найдорожчими, від усіх поранених чи знесилених учасників справжньої війни, ми просимо вашої допомоги. Настав ваш час. Ми віддали майже все, що могли, і тепер настала ваша черга зробити декілька великих кроків назустріч вільному майбутньому.

Шановні жителі Миколаєва, друзі, сусіди, батьки, сини, настав час захистити те, що так дорого для кожного з вас. Нас так багато і разом ми би змогли подолати усе, аби тільки ми змогли стати разом, плече до плеча та спина до спини. Настав час вийти за рамки своєї зони комфорту, аби не втратити її назавжди. Батьківщині конче потрібна ваша допомога і ми звертаємося до вас усіх разом і до кожного з вас окремо. Ви – сила, яку не варто приховувати, яку не варто витрачати без цілі. Так, це може бути страшно, і так, ризик дуже великий, проте чи не варте чисте небо над головами ваших сімей будь-якого ризику? Чи не варті вільні кордони і вільні землі та безпека ваших рідних усіх зусиль?

У час, коли в двері стукає війна, не варто зачиняти всі замки, не варто забивати вікна та тремтіти у сутінках. В час, коли у двері стукає війна, варто відчинити їх на повну та дати відсіч.

Я звертаюся до кожного з тих, хто спостерігає за розвитком подій з екранів телевізорів або дізнається про все із чуток та чужих слів. Настав час відкрити очі і побачити все, як воно є. Приєднуйтесь до нас у боротьбі за власне майбутнє. Не тікайте і не ховайтесь від самих себе, бо нема жодного ворога, від якого можна втекти. Звертаюся до усіх чоловіків, що хочуть, щоб їх дружини та діти жили у країні, що процвітає, щоб діти мали шанс будувати своє майбутнє вільно. Звертаюся до молоді, яка ще сповнена життєвою енергією і силами. Ви здатні подолати всіх ворогів. Ви здатні на все. Тож дайте собі шанс не бути лише очами перед екранами, дайте собі шанс змінити щось для свого краю, а в першу чергу для самих себе. Приєднайтесь до нас, змініть нас.

Найкращий час діяти – це сьогодні і зараз. Найкращий воїн, що тебе захистить, - це ти сам. Тож ми чекаємо на вашу допомогу, ми чекаємо на ваші рішучі дії у нашій спільній боротьбі за наше спільне майбутнє.

З повагою:

Захисник Батьківщини

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3300
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1131187

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"