Оголошення
дислокация
Map
Головна податкова 03.09.2015

dfsЗ початку курортного сезону на Миколаївщині легалізовано 2885 робочих місць

У рамках проведення операції «Курорт-2019» Головним управлінням ДФС у Миколаївській області вживаються активні заходи щодо дотримання норм податкового законодавства у зонах масового відпочинку громадян, забезпечення дієвого контролю за сплатою податків і зборів до бюджету, а також розширення бази оподаткування.

Як повідомив начальник Головного управління ДФС у Миколаївській області Володимир Копіца, традиційно, з початком курортного сезону кількість робочих місць на Миколаївщині зростає. Однак, не всі роботодавці дотримуються норм чинного законодавства у частині оформлення трудових відносин. Саме тому, Головним управлінням ДФС у Миколаївські області вживаються ефективні заходи щодо офіційного працевлаштування найманих працівників, підвищення рівня оплати праці та дотримання роботодавцями вимог чинного законодавства у частині виплати заробітної плати на рівні, не менше законодавчо встановленої мінімальної заробітної плати.

За результатами проведеної роботи, з 1 червня 2019 року Головним управлінням ДФС у Миколаївській області легалізовано працю 2885 найманих працівників, до бюджету забезпечено 4,9 млн грн податків і зборів, у т.ч. податку на доходи фізичних осіб – 2,1 млн грн, єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування − 2,6 млн грн, військового збору − 0,2 млн гривень. Крім того, 270 громадян залучено до державної реєстрації як суб'єктів підприємницької діяльності. При цьому, бюджет додатково отримав 251,8 тис. грн податків і зборів, у т.ч. єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування – 141,7 тис. грн, єдиного податку − 110,1 тис. гривень.

Головне управління ДФС у Миколаївській області продовжує боротьбу з «тіньовою зайнятістю», оскільки нелегальні доходи призводять до значних негативних наслідків, не тільки для бюджету, а й для громадян, позбавляючи їх законних соціальних гарантій.

Головне управління ДФС у Миколаївській області

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3301
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1131493

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"