Оголошення
дислокация
Map
Головна Русал - букландія

ccpR«Канікули в Bookландіі»

У бібліотеці-філії №8, яка знаходиться в Корабельному районі Миколаєва, підбили підсумки програми літнього читання «Канікули в Bookландіі». Проект став одним з переможців грантового конкурсу компанії РУСАЛ «Територія РУСАЛу - 2015».

- Проект «Бібліотечна мультфільмоманія» стартував ще на початку літа, - каже завідувачка бібліотекою-філією №8 Інна Скворцова. - Передбачалося зайняти дітей читанням влітку, а також організувати їх дозвілля за допомогою мультиплікаційної студії «Аніматор». При цій студії ми вирішили організувати мультмайстерню - це коли діти на підставі прочитаних творів створюють власні мультфільми.

bookland4

«Канікули в Bookландіі» - це тільки частина всього грантового проекту.

Діти середнього шкільного віку влітку мали прочитати 10 творів, де автори яскраво представили ту чи іншу країну. Після перегляду мультфільмів, створених на підставі книг, їм пропонувалося відвідати літературні ігри, які більш повно розкривали секрети тієї чи іншої країни. На підведенні підсумків в бібліотеці вони зустрілися з мультяшкою-анімашкою та онукою капітана Врунгеля. Згадали книжкові країни, якими влітку здійснили подорож і весело провели вільний від занять у школі час. Юних мандрівників чекали різні ігри, вікторини, завдання-ребуси, анаграми, словесні задачки і ще багато цікавого.

За умовами проекту, кожен учасник молодшого шкільного віку мав прочитати за літо всі твори із запропонованого бібліотекарем списку літератури, а у фінальному шоу перевтілитися у свого улюбленого літературного або мультиплікаційного героя. Зазирнувши у «Дзеркало перевтілень», діти пройшли по чарівній доріжці у вподобаних їм казкових образах. Ну і, звичайно, діти порадували всіх присутніх своїми талантами: піснями, танцями і театралізованими імпровізаціями.

- В час комп'ютерних технологій, електронних книг приємно бачити дітей, які тягнуться в бібліотеки за «живими» книгами, - вважає директор представництва ЦСП компанії РУСАЛ в Україні Олена Ожема. - Ми бачимо, що проект, виграний бібліотекою у компанії РУСАЛ, є дійсно потрібним, цікавим і важливим для підростаючого покоління. А це, у свою чергу, не може нас не радувати!

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3314
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1137869

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"