Оголошення
дислокация
Map
Головна Дід мороз від РУСАЛу

ccpRУ Миколаєві шукають добрих Дідів Морозів і Снігуроньок

Миколаївський благодійний фонд "Центр соціальних програм" напередодні новорічних свят знову запрошує усіх жителів Миколаєва приєднатися до благодійної акції "Добрий Дід Мороз". Мета акції - виконання новорічних бажань дітей-сиріт і інвалідів, дітей з багатодітних і малозабезпечених сімей.

Акція проходить вже п'ятий рік поспіль. За час її проведення завдяки небайдужим людям вдалося виконати бажання більше 700 дітей-інвалідів, дітей з малозабезпечених і багатодітних сімей міста Миколаєва.

Відчути себе Дідом Морозом або Снігуронькою дуже просто. На спеціально створеному Новорічному порталі http://novogodniy-marathon.ru/ зібрані листи дітей з кризових сімей. Перейти по цьому посиланню можна з будь-якого домашнього комп'ютера, далі натисніть вкладку "Зробити подарунок дитині". Для того, щоб побачити список дітей з їх побажаннями, необхідно з переліку міст вибрати Миколаїв. Тут ви можете подивитися коротку інформацію про кожного малюка, побачити лист, написаний Дідові Морозу. Якщо чиясь мрія торкнулася вашого серця і ви вирішили подарувати дитині диво, заповните анкету, щоб подарунок не був кимось дубльований.

Ви можете придбати подарунок самостійно, а можете задіяти друзів, колег або знайомих, щоб порадувати вибрану вами дитину. Подарунок вам треба принести організаторам акції за адресою: проспект Жовтневий, 325/1 (це робиться виключно для того, щоб переконатися в тому, що жодна дитина, що написала лист Дідові Морозу, не залишиться без свого презенту). Городяни, що беруть участь в акції, зможуть особисто вручити подарунок дитині на новорічному "вогнику", який відбудеться 22 грудня, в 14.00, в Миколаївському академічному художньому драматичному театрі. Саме там ви зможете упевнитися в прозорості акції і переконатися, що ваш подарунок дійшов до маленького адресата.

-- Історія життя кожної дитини, чий лист ви побачите на порталі, рясніє численними труднощами, - розповідає директор представництва Центру соціальних програм компанії РУСАЛ в Україні Альона Ожема. - Кожен з малюків нещасливий по-своєму. Але в наших з вами силах - хоч би один раз в році - подарувати їм диво. Влаштувати їм свято, яке вони згадуватимуть із сльозами на очах і з теплотою в душі увесь наступний рік. Не залишайтеся байдужими, не проходьте повз чужу біду. Разом з друзями, родичами і колегами ви можете виконати мрію будь-якого малюка. І коли на його обличчі засіяє посмішка, ви знатимете, що це стало можливим тільки завдяки вам!

Список дітей на Новорічному порталі оновлюється у міру виконання їх бажань.

Прийом подарунків у рамках акції здійснюється до 18 грудня 2015 року.

Додаткову інформацію про сім'ю дитини можна отримати в Центрі соціальних програм по телефону 63-66-96.

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3300
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1131279

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"