Оголошення
дислокация
Map
Головна Звіти

Інформація про роботу спостережної комісії при адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради за 2015 рік

Спостережна комісія при адміністрації Корабельного району постійно надає допомогу у соціальної адаптації осіб, які умовно – достроково звільнилися з місць позбавлення волі. Члени спостережної комісії сприяють в організації громадського контролю за дотриманням прав і законних інтересів засуджених та осіб, звільнених від відбування покарання, організовують виховну роботу з особами, умовно-достроково звільненими від відбування покарання, та громадського контролю за їх поведінкою протягом невідбутної частини покарання.

Протягом 2015 року було проведено 12 засідань комісії, на яких вирішувалися організаційні питання, а саме:

- про відбування адміністративного покарання у вигляді виправних робіт та про об'єкти, на яких вони будуть проводитися;

- про стан медичного обстеження осіб, умовно-достроково звільнених, та осіб, звільнених з місць позбавлення волі;

- про стан спільної виховної роботи з особами умовно-достроково звільненими від відбування покарання та здійснення громадського контролю за їх поведінкою, а також з особами, звільненими в порядку ст. 82 КК України;

- про роботу районного центру зайнятості населення щодо надання допомоги у працевлаштуванні особам, що звільняються з місць позбавлення волі;

- про заходи щодо удосконалення роботи спостережної комісії при адміністрації Корабельного району;

- про стан виконання постанов при адміністрації Корабельного району;

- про надання допомоги особам, які звільнились з місць позбавлення волі;

- про участь громадських та благодійних організацій в наданні допомоги особам, звільнених з місць позбавлення волі;

- про вивчення змін та доповнень до деяких нормативно-правових актів щодо соціального патронажу осіб, які звільнились з місць позбавлення волі;

- про участь громадських та благодійних організацій в наданні допомоги особам, звільнених з місць позбавлення волі;

- про вивчення змін та доповнень до деяких нормативно-правових актів щодо соціального патронажу осіб, які звільнились з місць позбавлення волі.

Протягом 2015 року спостережною комісією при адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради поставлено на облік за повідомленнями, що надійшли від установ виконання покарань:

- 11 осіб, умовно-достроково звільнених від відбування покарання;

- 12 осіб звільнені по кінцю строку.

За інформацією Корабельного районного центру зайнятості населення на обліку у Центрі осіб, звільнених з установи, що виконують покарання, немає. Особи, звільнені з місць позбавлення волі, запрошувались на групові масові заходи – семінари, а саме: «Послуги служби зайнятості, права та обов'язки громадян на випадок безробіття», «Оволодій ситуацією», «Використовуй власний досвід».

Медичне обстеження осіб, достроково звільнених з місць позбавлення волі, організовувалося на загальних засадах. Медична допомога надавалася по мірі необхідності за зверненнями громадян.

Суттєво впливає на поліпшення криміногенної ситуації в районі робота громадського формування з охорони громадського порядку "Каскад", яке відповідає вимогам Закону України "Про участь громадян в охороні громадського правопорядку і державного кордону" проводить перевірки за місцем проживання зазначеної категорії осіб, проводить з ними індивідуально-профілактичну роботу з метою попередження вчинення ними нових злочинів, про що надають щоквартально рапорти та матеріали про здійснені перевірки та проведену індивідуально-профілактичну роботу.

Увага! Особи, які умовно – достроково звільнилися з місць позбавлення волі (за потребою) могуть звернутись до голови спостережної комісії Валентина Красножона за адресою: пр. Жовтневий, 314 (тел. 253117) та секретаря комісії Юрія Лисіка (тел. 256117).

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3300
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1131264

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"