Оголошення
дислокация
Map
Головна ДПІ 26.06.2017

dfs

 

ДПІ в Інгульському районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області повідомляє

 

 

До уваги платників податків!

ДПІ в Інгульському районі м. Миколаєва нагадує, що ДФС України запроваджено ряд електронних сервісів для платників, одним з яких є Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс (ЗІР). Знайти ЗІР можна в Інтернет мережі за адресою http://zir.sfs.gov.ua (зазначивши його назву в пошуковій системі), а також на офіційному веб-порталі ДФС України (http://sfs.gov.ua).

На головній сторінці загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу можна ознайомитися з послугами, які включає даний сервіс: запитання-відповіді з бази знань, нормативні та інформаційні документи, актуальні запитання, інтерактивна мапа, письмові консультації, останні зміни в законодавстві, інформація з питань митної справи, ставки податків і зборів.

Крім того, за допомогою ЗІР можна отримати інформацію щодо Контакт-центру ДФС. Цей розділ  містить інформацію щодо отримання суб'єктами господарювання та громадянами інформаційно-довідкових послуг засобами телефонного зв'язку та надсилання електронних листів до інформаційно-довідкового департаменту ДФС.

Інформаційно-довідкові послуги надаються з 8:00 до 20:00 (крім суботи та неділі).

Ви маєте можливість отримати відповідь в режимі оn-line зателефонувавши до Контакт-центру ДФС за телефонними номерами: 0 800 501 007 (зі стаціонарних телефонів - безкоштовно, з мобільних телефонів - за тарифами операторів мобільного зв'язку, натиснувши на номер з комунікативних пристроїв (комп'ютерів, планшетів та мобільних телефонів, які мають можливість комунікаційної телефонії) сплачуючи тільки за послуги Інтернет-провайдера); 044 454 16 13 (за тарифами ВАТ Укртелеком)

Окрім цього, можна безкоштовно отримувати інформацію про зміни в законодавстві, контроль за додержанням якого покладено на ДФС України. Для цього необхідно направити додатково електронний лист на електронну адресу Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript з атрибутами: в полі «ТЕМА» зазначити 6011.

ДФС пропонує суб'єктам господарювання та громадянам ознайомитись з функціоналом ЗІР і використовувати його для самостійної орієнтації в інформаційному просторі вимог законодавства, контроль за додержанням якого покладено на органи ДФС.

 

Громадяни звертайтесь!

ДПІ в Інгульському районі м. Миколаєва повідомляє, що відповідно до абзацу першого статті 1 Закону України «Про звернення громадян», (далі – Закон) громадяни України мають право звернутися до органів державної влади, місцевого самоврядування, об'єднань громадян, підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, засобів масової інформації, посадових осіб відповідно до їх функціональних обов'язків із зауваженнями, скаргами та пропозиціями, що стосуються їх статутної діяльності, заявою або клопотанням щодо реалізації своїх соціально-економічних, політичних та особистих прав і законних інтересів та скаргою про їх порушення. Абзацом першим статті 5 Закону передбачено, що звернення адресуються органам державної влади і органам місцевого самоврядування, підприємствам, установам, організаціям незалежно від форми власності, об'єднанням громадян або посадовим особам, до повноважень яких належить вирішення порушених у зверненнях питань.

При цьому у зверненні обов'язково зазначаються прізвище, ім'я, по батькові, місце проживання громадянина, контактний телефон та викладається суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги. Письмове звернення має бути надруковано або написано від руки розбірливо і чітко, підписано заявником (групою заявників) із зазначенням дати.


ДПІ в Інгульському районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3314
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1137811

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"