Оголошення
дислокация
Map
Головна ДПІ 21,08,17 Інформація громадянам

dfsІнформація громадянам та суб'єктам господарювання щодо надсилання електронних листів до ІДД ДФС

Якщо Ви бажаєте надіслати запитання/повідомлення на електронну адресу Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript , то з метою прискорення надання відповіді, переконливо просимо Вас:

1. враховувати технічні можливості Інформаційно-телекомунікаційної системи ІДД ДФС, а саме, загальний розмір листа повинен бути не більше ніж 976 КБ, або 1 млн. символів (з урахуванням об'єму тексту, малюнків, прикріплених файлів тощо);

2. чітко формулювати запитання та ОБОВ'ЯЗКОВО зазначати в полі «Тема» ідентифікатор напрямку питання.

Якщо Ви маєте декілька запитань за різними ідентифікаторами напрямку, прохання надіслати запитання окремими електронними листами із зазначенням відповідних ідентифікаторів напрямків питань:

7777 • Пропозиції та зауваження керівнику Контакт-центру ДФС щодо діяльності Контакт-центру ДФС

6001 • Податок на додану вартість. Податковий компроміс.

6002 • Податок на прибуток підприємств .Трансфертне ціноутворення.

6003 • Податок на доходи фізичних осіб. Податкова знижка. Незалежна професійна діяльність. Єдиний внесок. Військовий збір.

6004 • Плата за землю. Адмінарешт активів платника. Ліцензування виробництва та обігу спирту етилового, коньячного, алкогольних напоїв та тютюнових виробів.  Акцизний податок.  Державне мито. Зовнішньоекономічна діяльність. Податковий борг.  Апеляційне узгодження та оскарження рішень органів ДФС.

6005 • Єдиний податок. Податок на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки.          Транспортний податок. Застосування РРО. Туристичний збір. Готівкові розрахунки. Збір за місця для паркування транспортних засобів.

6006 • Екологічний податок. Рентна плата за спеціальне використання води. Рентна плата за транспортування нафти і нафтопродуктів магістральними нафтопроводами та нафтопродуктопроводами, транзитне  транспортування трубопроводами природного газу та аміаку територією України. Рентна плата за користування надрами . Рентна плата за користування радіочастотним ресурсом України. Рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів.  Збір у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на природний газ для споживачів усіх форм власності.

6007 • Загальні питання.  Права і обов'язки.  Відповідальність.  Переміщення товарів та транспортних засобів в/з зони АТО.

6008 • Питання щодо митної справи.

6009 • Інформація на сервіс «Пульс». Пропозиції до нормативно-правових актів з питань оподаткування. Інформація щодо мінімізації: виплати заробітної плати платниками податків у «конвертах», мінімізації сплати податків,  роботи веб-порталу. Державної фіскальної служби України і розміщеної на ньому інформації.

6010 • Інше.

Додаткова інформаційно-довідкова послуга

Доводимо до Вашого відома, що Інформаційно-довідковий департамент ДФС пропонує отримувати безкоштовно інформацію про зміни в законодавстві, контроль за додержанням якого покладено на Державну фіскальну службу України.

Для цього Вам необхідно направити додатково електронний лист на електронну адресу Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript з атрибутами: в полі «ТЕМА» зазначити 6011.

Для відмови від розсилки повідомлень про зміни в законодавстві, контроль за додержанням якого покладено на Державну фіскальну службу України, Вам необхідно направити додатково електронний лист на електронну адресу Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript з атрибутами: в полі «ТЕМА» зазначити 6012.

ДПІ в Інгульському районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3300
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1131230

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"