Оголошення
дислокация
Map
Головна лист Святому Миколаю

logo-ualА ти вже написав листа Святому Миколаю?

Якщо вам бракує новорічного настрою, або ж ви бажаєте відпочити, попити гарячого чаю, провести час з дитиною, то саме для вас відкривається Резиденція Святого Миколая. Ми ділимось живим, теплим спілкуванням у  новорічній атмосфері, де ваші дітки зможуть побавитись. Резиденція відкривається 16 грудня й працює з 11:00 до 17:00 на вихідних, з 13:00 до 17:00 у  будні дні за адресою проспект Богоявленськй 319А, готель Металург.

Окірм того, вже другий рік поспіль студенти Української Академії Лідерства проводять акцію “Слідами святого Миколая”.  Щовечора з 17:00 до 21:00, протягом 12-18 грудня в приміщенні академії (за тією ж адресою) буде проходити святкова “Майстерня” із виготовлення подарунків для дітей. УАЛ запрошує  долучитися усіх охочих. Ви можете обрати заняття собі до душі: прикрашання різдвяного печива, виготовлення handmade іграшок, декорування листівок та  святкових мішечків.

Гість минулорічної майстерні, член наглядової ради Агенції розвитку Миколаєва, громадський активіст,   Микола Капацина вважає: “Cьогодні варто  формувати культуру, бо в жителів є запит саме на таку історію, українську, трохи релігійну, добру, святу історію, коли Миколай приносить дітям подарунки”. Пан Микола говорить, що в його дитинстві це свято було зовсім не популярним. Цього року він теж обов’язково завітає до Майстерні, бо щиро переконаний, що в Миколая мають вірити.

Студенти УАЛ переконані, що у цей день увагу та любов мають отримають усі діти. Тому вони планують відвідати 15 шкіл, 5 садочків, 2 сиротинці та пологовий будинок із насиченою пятиденною святковою програмою. День за днем протягом тижня діти спільно з УАЛівцями будуть дізнаватися про  історію та звичаї свята, майструватимуть іграшки,будуть вчитися мріяти й писати листи до Святого Миколая. Атмосферу свята створять тематичні спільні пісні,вірші,театральні вистави та ігри.

Ми хочемо підтримувати щорічну традицію такого святкування, адже для Миколаєва - це особливий символ, який може стати брендом. Уявіть лише: через кілька років наше місто може стати центром святкування Святого Миколая в Україні!

Для натхнення та занурення у святкову атмосферу пропонуємо переглянути наше відео. Долучайтеся до нас! Чекаємо вас! . Давайте творити добро разом.

Наші контакти :
Заремба Вікторія - координатор проекту

063 201 35 91, 098 579 67 38

Ми на Facebook
 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3312
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1136836

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"