Оголошення
дислокация
Map
Головна Додаткова мотивація безробітних до праці – це громадські та тимчасові роботи!

1403_grom_robotuДодаткова мотивація безробітних до праці – це громадські та тимчасові роботи!

22 січня 2018 року на базі Корабельного центра зайнятості було проведено інформаційний семінар з орієнтації на громадські та інші роботи тимчасового характеру. Метою даного заходу було ознайомлення з можливістю участі у громадських та інших роботах тимчасового характеру.

Слухачі ознайомилися з поняттям громадських та тимчасових робіт, умовами працевлаштування та оплати праці, законодавчою базою. Громадські та інші роботи тимчасового характеру організовуються для додаткового стимулювання мотивації до праці, матеріальної підтримки безробітних. Під час обговорення бажаючі з'ясували питання, що їх цікавили.

Громадські та тимчасові роботи мають тимчасовий характер, можуть виконуватися на умовах неповного робочого дня, надають можливість працювати на роботах на договірній основі, які не потребують додаткової кваліфікації строком 180 календарних днів на протязі року.

Фахівець Корабельного РЦЗ Ріц Аліса наголосила, що дані види робіт - один з найбільш дієвих засобів, що дозволяють пом'якшити ситуацію на ринку праці, перш за все, для безробітних громадян, що зазнають труднощів у пошуку роботи.

Оплата праці здійснюється за фактично виконану роботу і не  може бути нижче мінімальної заробітної плати. На безробітних, які беруть участь у громадських та тимчасових роботах, поширюються соціальні гарантії - право на пенсійне забезпечення, виплати допомоги з тимчасової непрацездатності. Робота пропонується в першу чергу особам, які тривалий час не працюють та соціально незахищеним громадянам.

Окрім цього, організація громадських робіт вирішує проблему не тільки тимчасового, але в перспективі - і постійного працевлаштування безробітних.

Запрошений представник Управління Державної праці в Миколаївській області Терешкова Ганна поінформувала про вимоги з правильності оформлення трудових договорів та цивільно-правових угод, їх відмінності.

Результатом проведеного семінару було виявлено бажання безробітних взяти участь у даному виді робіт.

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3314
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1137853

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"