Оголошення
дислокация
Map
Головна результати

Ну що ж, друзі, ось і є результати міського конкурсу героїко-патріотичної пісні і танцю, організаторами та засновниками якого є міська рада воїнів-інтернаціоналістів міста Миколаєва, управління з питань культури та охорони культурної спадщини, управління освіти, Міський методичний центр клубної роботи та Миколаївський міський палац культури і мистецтв.

Як повідомили на сторінці веб-сайту управління з питань культури та охорони культурної спадщини, серед переможців й учасники міського палацу культури "Корабельний".

Лауреати І ступеню:

• Народний вокальний ансамбль «Вітовчани», керівник Стефанюк В.Й. (Миколаївський міський палац культури "Корабельний», номінація «ансамблі та хорові колективи», вікова категорія від 24 років).

Лауреати ІІ ступеню:

• Овсяннікова Світлана (Миколаївський міський палац культури "Корабельний", номінація «сольне виконання», вікова категорія від 24 років).

Лауреати ІІІ ступеню:

• Ансамбль студії естрадного вокалу "Звезда", керівник Овсяннікова С.М. (Миколаївський міський палац культури "Корабельний", номінація "ансамблі та хорові колективи", вікова категорія від 24 років).

Спеціальні призи та дипломи:

• Ансамбль студії естрадного вокалу «Звезда», керівник Овсяннікова С.М.(Миколаївський міський палац культури «Корабельний») – «Приз глядацьких симпатій».

"Володарі Гран-прі, лауреати І, ІІ, ІІІ ступенів у всіх номінаціях та вікових категоріях, а також володарі спеціальних призів і дипломів будуть нагороджені під час гала-концерту, що відбудеться 9 травня у Каштановому сквері по вулиці Соборній. Учасники Міського конкурсу героїко-патріотичної пісні і танцю, які не увійшли до категорії лауреатів, будуть відзначені дипломами за активну участь. Дякуємо всім організаторам, партнерам та учасникам і бажаємо творчих успіхів та нових перемог!", - зазначено в інформповідомленні на сайті управління

https://cultura.mkrada.gov.ua/vidkritiy-miskiy-konkurs-geroyiko-patriotichnoyi/.

Дирекція ММПК "Корабельний" вітає колективи та окремих учасників із перемогою та бажає подальших творчих злетів!

Максим КОРОВАЙ,

заступник директора

з культурно-масової діяльності

ММПК «Корабельний»

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3310
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1135334

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"