Оголошення
дислокация
Map
Головна Подання податкового розрахунку сум

dfsПодання податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, а також суми утриманого з них податку за формою № 1ДФ

Особи, які мають статус податкових агентів, зобов'язані подавати податковий розрахунок сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, а також суми утриманого з них податку (далі — форма № 1ДФ), у строки, встановлені Податковим кодексом для податкового кварталу, до контролюючого органу за місцем свого розташування. Така форма подається лише у разі нарахування (виплати) сум зазначених доходів платнику податку податковим агентом протягом звітного періоду (пп. «б» п, 176.2 ст. 176 Кодексу).

Форма № 1ДФ подається до контролюючих органів:

• звітна — у термін протягом 40 календарних днів, що настають за звітним періодом;

• нова звітна — у термін протягом 40 календарних днів, що настають за звітним періодом, у разі виявлених помилок, що містяться у раніше поданій формі № 1ДФ для проведення коригування її показників;

• уточнююча — після встановленого законодавством терміну у разі виявлених помилок, що містяться у раніше поданій формі.

При цьому платник податку не має право подавати уточнюючі форми за будь-який звітний (податковий період) до поданих ним раніше форм під час проведення контролюючим органом документальних планових та позапланових перевірок.

Пунктом 119.2 ст. 119 Податкового кодексу встановлено відповідальність податкового агента за неподання, подання з порушенням встановлених строків, подання не у повному обсязі, з недостовірними відомостями або з помилками податкової звітності про суми доходів, нарахованих (сплачених) на користь платника податків, суми утриманого з них податку, якщо такі недостовірні відомості або помилки призвели до зменшення та/або збільшення податкових зобов'язань платника податку та/або до зміни платника, у вигляді штрафу у розмірі 510 грн.

Ті самі дії, вчинені платником податків, до якого протягом року було застосовано штраф за таке саме порушення, тягнуть за собою накладення штрафу у розмірі 1 020 грн.

ДПІ в Інгульському районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3313
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1137047

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"