Оголошення
дислокация
Map
Головна День Інваліда

fond_soc_strah«З турботою про інвалідів праці»

Міжнародне співтовариство, згідно рішення Організації Об'єднаних націй, 3 грудня щорічно вшановує людей, які волею долі, по різним причинам втратили здоров'я та стали інвалідами. Ці люди потребують особливих умов проживання та обслуговування, які б дозволили їм відчути себе повноцінними членами нашого суспільства.

Вітовське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України опікується проблемами та потребами інвалідів внаслідок трудового каліцтва, що проживають у Вітовському та Снігурівському районах Миколаївської області, Корабельному районі м. Миколаєва.

Турбота про людей, які в результаті отриманих на виробництві травм або професійних захворювань, стали інвалідами, є одним з основних завдань роботи відділення. Станом на 1 грудня 2018 року на обліку у відділенні перебувають 222 інвалідів праці.

Фонд соціального страхування України гарантує зазначеній категорії страхові виплати та забезпечення широкого спектру медико-соціальних послуг.

Зусиллями Фонду спільно з відповідними службами охорони здоров'я, за призначенням лікарів, інваліди забезпечуються повним обсягом медичної допомоги. А саме: утриманням в лікарнях, реабілітаційних та санаторно-курортних закладах, обслуговуванням вузькопрофільними лікарями та лікарями загальної практики, доглядом медичних сестер удома, в лікарні або лікувально-профілактичному закладі, а також забезпеченням інвалідів необхідними лікарським засобами, протезно-ортопедичними виробами, окулярами, слуховими апаратами, зубопротезуванням, спеціальними засобами пересування, автомобілями.

В поточному році за рахунок коштів Фонду придбано та видано 21 путівка на санаторно-курортне лікування інвалідам праці в санаторії України: «Інгул», ДП «Клінічний санаторій ім. Пирогова», ДП «Клінічний санаторій «Авангард», «Східницькі Карпати», ДП «Південь-Курорт-Сервіс «Орізонт», «Червона Калина», «Карпати», «Борисфен».

Свої зусилля працівники відділення спрямовують на подальше покращення надання соціальних послуг потерпілим від нещасних випадків на виробництві, на те щоб зробити життя цих людей більш повноцінним та привабливішим.

Наші спеціалісти завжди поруч з інвалідами та потерпілими на виробництві, першими приходять їм на допомогу, не залишають наодинці зі своїм горем. Постійно ведеться робота в напрямі залучення інвалідів праці до активного життя в суспільстві. Стало традицією щорічно проводити конкурс творчих робіт потерпілих, кращі із яких потім виставляються на обласній виставці з нагоди Міжнародного Дня інваліда. Відзначені художні роботи інваліда ІІ групи Шаховал Анатолія Романовича.

Щоб краще пізнати проблеми життя кожного конкретного інваліда, практикуються відвідування їх працівниками відділення безпосередньо на дому, а якщо людина попала в лікарню то обов'язково його провідати.

Щорічно проводиться обласна спартакіада «Сила духа», на якій призові місця по багатьом видам спортивних змагань постійно займають інваліди праці, що стоять на обліку у Вітовському відділенні.

З нагоди Міжнародного дня інваліда бажаю всім інвалідам праці здоров'я, витримки, оптимізму, сімейного достатку.

Начальник Вітовського відділення управління ВД Фонду соціального страхування в Миколаївській області О.М. Куфедчук

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3312
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1136789

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"