Оголошення
дислокация
Map
Головна Квітуча гілка мигдалю

Квітуча гілка мигдалю

Ой, весно-весно красна,

Що ти нам, весно, принесла?

Весна завжди надихає людей на нові почуття та допомагає створити настрій веселого, сонячного дня.

Арт-терапія - це засіб вільного самовираження і самопізнання. Художня творчість завжди допомагає зрозуміти й оцінити свої почуття, спогади, знайти час для відновлення життєвих сил і спосіб спілкування із собою.

art_terapiyaДля слухачів  факультативу Арт-терапія «Університету третього віку» відділення денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) це ще одна можливість зібратись разом та передати свої весняні та сонячні відчуття на папері.

Спільна роботи «Квітуча гілка мигдалю» радує око глядача яскравими рожевими барвами весни. Узагалі слухачі факультативу арт-терапія використали небагато кольорів: рожевий, зелений, голубий та білий, але вжили багато проміжних барвів.

А допомагає розкрити свої таланти керівник факультету Коваленко Марина Григорівна - людина з великим серцем та добра душею.

Дивлячись на картину, що чарує гармонією кольорів і форм, ніби відчуваєш подих весни. Спільна творча робота радує та наповнює наші будні теплотою своїх сердець.

Запрошуємо всіх бажаючих завітати на заняття факультативу Арт-терапія та можливість проявити свої творчі здібності за допомогою олівця, пензля та акварелю, а саме головне - гарного настрою.

Заступник директора аппарату Корабельного району міського територіального центру

Подаєнко Т.І.

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3300
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1131216

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"