Оголошення
дислокация
Map
Головна Терцентр на 9 травня 2

«День Перемоги – свято світлих душ»

20190508_131318

 

 

«Давним-давно скінчилася війна,

лишила обеліски та кургани.

Під кулями ворожими сповна,

за тишу заплатили ветерани».

 

 

У відділенні денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) відбулась літературно-музична програма «День Перемоги – свято світлих душ». На свято були запрошенні ветерани великої перемоги, інваліди війни: Нєстеров М.І, Погорєлов О.П, Середа Л.С. Директор міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Бондаренко С.М., перший заступник директора Самерханова Л.І. та заступник директора по Корабельному району Подаєнко Т.І привітали наших ветеранів квітами та подарунками. Слово для виступу було надано учаснику бойових дій та інваліду війни Нестерову М.І.. Наші артисти художньої самодіяльності привітали ветеранів віршами та піснями. Зустріч пройшла в дружній та зворушливій атмосфері.

Ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю героїв, які захистили нас в ті страшні часи. Скільки б не минуло часу, а День Перемоги завжди буде світлим днем зі сльозами на очах. Ця дата житиме в наших серцях. А у пам'яті назавжди залишаться святі імена тих, хто віддав своє життя за рідну країну.

Ця пам'ять - непідвладна часу, вона вічна. В наших душах і серцях сьогодні - гордість і радість наполовину зі святою скорботою.

Заступник директора апарату Корабельного району міського територіального центру Т.І. Подаєнко

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3300
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1131426

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"