Оголошення
дислокация
Map
Головна Діяльність служби у справах дітей

ccd1Діяльність служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради базується на захисті прав та інтересів дітей.

Проведення профілактичних рейдів – це одна з форм роботи, метою якої є не лише запобігання випадкам загрози життю та здоров'ю дітей, а й профілактика дитячої безпритульності та бездоглядності, виявлення дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, надання їм захисту та підтримки.

Згідно з наказом служби у справах дітей Миколаївської обласної державної адміністрації від 04.04.2019 № 24 «Про відзначення Міжнародного дня захисту дітей в Миколаївській області» службою району проводиться низка заходів, одним з яких є рейд «Діти вулиці».

З метою профілактики та попередження бездоглядності, безпритульності та жебрацтва серед дітей, попередження нещасних випадків в літній період з підлітками та своєчасної їх евакуації з місць, де загрожує небезпека 17 травня 2019 року службою у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради проведено позачерговий профілактичний рейд, в ході якого обстежено умови проживання у 3 сім'ях, де виховується 4 дітей.

З батьками проведено профілактичні бесіди щодо створення належних умов для проживання дітей та недопустимості вживання спиртних напоїв. З однією матір'ю - профілактичну роботу про недопустимості вчинення насильства в сім'ї щодо своєї дочки. Всі законні представники попереджено про адміністративну відповідальність.ccd3

Обстежені місця скупчення людей, місцеві парки, та берег річки. З дітьми проведено бесіду щодо правильного поводження на водоймах, в лісі тощо. Наголошено підліткам про те, що навіть той, хто добре плаває, повинен постійно бути обережним, дисциплінованим і суворо дотримуватись правил поведінки на воді. Знання та виконання правил поведінки на природі є запорукою безпеки життя, а також отримання задоволення від відпочинку.

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3313
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1136971

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"