Оголошення
дислокация
Map
Головна Турбота про дітей

Турбота про дітей, усвідомлення пріоритетності їх інтересів над інтересами дорослих мають стати філософією нашого життя.

У листопаді 1949 року рішенням сесії Ради Міжнародної демократичної федерації жінок засновано День захисту дітей, який відзначається щорічно, 1 червня.

Це не тільки галасливі і веселі святкування дітвори, але й нагадування суспільству про необхідність дотримання і пошани прав дитини, як необхідної умови для формування гуманного та благополучного суспільства.

Не залишилися осторонь і діти незахищених категорій Корабельного району м. Миколаєва. Так, 27.05.2019 до Міжнародного Дня захисту дітей, за ініціативи адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради та фінансової підтримки благодійного фонду країни Норвегії 23 сім'ї, багатодітні та які опинилися в складних життєвих обставинах, отримали продуктові набори, які включали в себе як солодощі так і продукти харчування першої необхідності.

Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні! Наснаги і мудрості батькам, педагогам, дорослим, серця яких сповнені любов"ю до дітей.

IMG-2IMG-9eIMG-e4IMG-e6

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3314
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1137653

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"