Оголошення
дислокация
Map
Головна «Золотий дзвоник 2019»

2«Золотий дзвоник 2019»

«Вік живи – вік навчайся». Цей факт на власному прикладі довели студенти, а нині вже і випускники «Університету третього віку».

Сьогодні 29 травня у відділенні денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) відбувся святковий захід «Золотий дзвоник 2019» з нагоди випуску слухачів «Університету третього віку».

З піднесеним та чудовим настроєм зібралися літні люди у відділенні, щоб прийняти теплі слова, щирі побажання, поринути у приємні спогади. До нас з привітаннями, побажаннями, подячними листами, грамотами та подарунками для отримувачів соціальних послуг завітали: заступник директора департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради Чорна І.І, помічник народного депутата України Ільюка А.О. – Черкес С.П., перший заступник директора міського територіального центру Самерханова Л.І., заступник директора апарату міського територіального центру Корабельного району Подаєнко Т.І.. Також привітати випускників прийшли наші соціальні партнери.

Наші випускники не лише працьовиті, активні, а ще й цікаві, творчі та багаті талантами. Всі присутні мали змогу почути вірші, гуморески та чудові пісні у виконанні хору «Журавушка», квартету «Супер – стар», О. Козовякіна, М.Черторигіної Л. Сичової, та інших слухачів «Літературно – музичного» факультету. А слухачі факультету «Комп'ютерна грамотність» продемонстрували дуже чудову сценку «Компьютер в деревне».

Свято було сповнене радості та натхнення, теплої добродушної атмосфери та щирих посмішок. По закінченню культурної програми випускників запросили до святкового столу.

Бажаємо своїм випускникам світлої долі, миру, енергії, міцного здоров'я та творчого вогнику!

Радо запрошуємо всіх до навчання на факультетах «Університету третього віку»!

Заступник директора аппарату Корабельного району міського територіального центру
Подаєнко Т.І.
 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3313
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1137090

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"