Оголошення
дислокация
Map
Головна Міжнародний день захисту дітей

Міжнародний день захисту дітей Кульбакінський Будинок культури святкував разом зо всіма мешканцями мкр. Кульбакино та гостями.

61814641

Свято розпочалося з конкурсу малюнків на асфальті, всі діти із захопленням малювали, а потім презентували свої малюнки. Переможці, як годиться, отримали призи. Потім естафету підхопили працівники патрульної поліції, вони провели вікторини по правильним діям в надзвичайних ситуаціях та дозволили ознайомитися зі своїм спецспорядженням. Зробити селфі з поліцейськими було безліч бажаючих. Родзинкою свята стала концертно-ігрова розважальна програма. Велика кількість конкурсів та змагань не залишили нікого байдужим, всі учасники отримали призи, які презентували адміністрація Корабельного району та команда народного депутата Артема Ільюка.

Завершилось свято доброю виставою від театральної студії "Апельсин" "Мері Поппінс". Чудова гра маленьких акторів дозволила глядачам опинитися в Лондоні на початку ХХ століття і познайомитися з британськими родинними традиціями. А ще вони побачили танець рябої корови, дізналися, як готувати імбирні пряники та довідалися разом з героями казки, що є справжнім скарбом. Після вистави всі глядачі отримали солодкі подарунки. Правда, начаклувала їх не чарівна няня за допомогою своєї парасольки, а адміністрація Корабельного району. Цукерки дісталися не тільки всім глядачам, а і акторам театральної студії.

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3313
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1137387

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"