Оголошення
дислокация
Map
Головна З початку року

З початку року роботодавці Миколаївщини надали близько 1000 вакансій щодо залучення безробітних на сезонні роботи

centr_zay

З початку 2019 року роботодавцями подано 997 актуальних вакансій з сезонним характером роботи, з них 768 вакансій укомплектовано за сприянням служби зайнятості.

«Враховуючи те, що Миколаївщина передусім є сільськогосподарським регіоном, найчастіше роботодавці шукають собі сезонних працівників для виконання робіт в овочівництві, садівництві, виноградарстві та птахівництві. Це зручно і вигідно як для роботодавців, так і для шукачів роботи, які отримують додатковий заробіток», - зазначив директор обласного центру зайнятості Дмитро Оборонько.

Серед сільськогосподарських підприємств області, які наймають людей для догляду та збирання овочів і фруктів, є ТОВ "АГРО МАКС" Вітовського району; ПВТФ "АГРОСВІТ" та ТОВ "ПОНОМАР" Березнегуватського району; ПАТ "РАДСАД" Миколаївського району; ФОП Кацан В.А.Кривоозерський район. Також актуальною для Миколаївщини є сезонна зайнятість на інкубаційно-птахівничих інкубаторних станціях. Однією з таких є ПП "АП "БЛАГОДАТНЕНСЬКИЙ ПТАХОПРОМ" Арбузинського району, яка в поточному році подала 187 вакансій (19 % від загальної кількості сезонних вакансій поданих до служби зайнятості), з яких 180 було укомплектовано за сприянням служби зайнятості.

Крім того, Миколаївська область є санаторно-курортною зоною, тому найбільше пропозицій сезонної зайнятості на базах відпочинку Березанського та Очаківського районів(б/в "Зоря"-"Машпроект" (Коблево); ПДЗОВ "Алий парус" (с. Рибаківка); ТОВ "Санаторій "Борисфен" (Очаків); ТОВ «Оздоровчий комплекс санаторного типу "Ольвія" для дітей, підлітків та молоді (Очаків) та інші).Особливою популярністю під час гарячого сезону користуються вакансії офіціантів, покоївок, кухарів, рятувальників, барменів, адміністраторів, аніматорів.

Середня заробітна плата, яку пропонують роботодавці, становить від 5 до 8,5 тис. грн.

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3313
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1137113

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"