Оголошення
дислокация
Map
Головна В Миколаєві можна

centr_zanВ Миколаєві можна знайти роботу за допомогою чат-бота в Telegram

Рекрутери Миколаївського міського центру зайнятості розробили чат-бота в Telegram для допомоги в пошуку роботи та працівників. Про це на своїй сторінці у Facebook написав директор Миколаївського обласного центру зайнятості Дмитро Оборонько.

– Друзі! Кого цікавить робота в Миколаєві або підбір працівників? Рекрутери Миколаївського міського центру зайнятості розробили для вас помічника – чат-бота в Telegram. З його допомогою швидко можна дізнатися про основні послуги служби зайнятості, про те, як стати на облік, про актуальні вакансії, розмір виплат, можливості перенавчання, як відкрити власну справу, як подати інформацію про вакансії тощо. Підпишіться і нові можливості завжди будуть у ваших руках – @recruiting_mmcz_bot.

Основне направлення діяльності наших рекрутерів – це швидкий та якісний підбір кадрів. Рекрутери використовують не лише базу резюме служби зайнятості, а й бази інших спеціалізованих ресурсів із пошуку роботи та працівників, соціальними мережею Facebook та сучасними месенджерами – Telegram, Viber та WhatsApp. Використовуючи їх не лише, як канали розповсюдження інформації про нові вакансії та розсилки резюме, а як засоби спілкування із шукачами роботи.

За останні пів року до сектору рекрутингу найчастіше зверталися за пошуком фахівців робітничих професій (водії, слюсарі, кухарі, підсобні та дорожні робітники, зварники, виконроби, прибиральники). Серед кваліфікованих працівників найбільш запитувані були фахівці із бухгалтерського обліку, менеджменту, інженерії, а також держслужбовці і секретарі.

Шукачі роботи теж найбільше зацікавлені вакансіями водіїв, підсобних робітників, секретарів, помічників керівників, офіс-менеджерів. Та, загалом, пристають на пропозиції роботи, де пропонується більша зарплата.

Довідково: З початку роботи сектору рекрутингу в Миколаївському МЦЗ (19 жовтня 2018 року), рекрутери допомогли укомплектувати 103 вакансії. Переважна більшість людей, які на них працевлаштувалися, не перебували на обліку в службі зайнятості.

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3314
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1137655

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"