Оголошення
дислокация
Map
Головна Головне управління ДПС

dfs

 

Головне управління ДПС у Миколаївській області повідомляє

День відкритих дверей в Університеті митної справи та фінансів

Миколаївська митниця ДФс інформує, що Університет митної справи та фінансів запрошує всіх охочих дізнатися про спеціальності та умови вступу на Дні відкритих дверей, які відбудуться 23 листопада та 14 грудня 2019 року за адресою м. Дніпро, вул. Володимира Вернадського, 2/4.

Університет здійснює підготовку за 24 спеціальностями: «Міжнародне право», «Право», «Облік і оподаткування», «Міжнародні економічні відносини», «Менеджмент», «Публічне управління та адміністрування», «Комп'ютерні науки та інформаційні технології», «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)», «Кібербезпека», «Туризм», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Економіка», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Соціальне забезпечення», «Маркетинг», «Прикладна математика», «Філологія», «Психологія», «Журналістика», «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Історія та археологія», «Правоохоронна діяльність», «Готельно-ресторанна справа», «Інженерія програмного забезпечення». Умови вступу можете дізнатись на Дні відкритих дверей або ж на сайті Університету umsf.dp.ua.

Також Університет запрошує безкоштовно відвідати Музей митної справи та познайомитись з історією розвитку митної справи в Україні у зручний час.

* * * * * * *

До уваги керівників підприємств Миколаївської області!

З метою формування Єдиного реєстру суб'єктів господарювання, яким протягом 2020 року буде надано право здійснювати реалізацію безхазяйного майна та майна, що перейшло у власність держави, та на виконання пункту 12 Порядку обліку, зберігання, оцінки конфіскованого та іншого майна, що переходить у власність держави, і розпорядження ним, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.08.98 №1340, Головне управління ДПС у Миколаївській області повідомляє про оголошення конкурсу на включення до Єдиного реєстру суб'єктів господарювання, яким на протязі 2020 року буде надано право здійснювати реалізацію безхазяйного майна та майна, що перейшло у власність держави.

Для участі в конкурсі необхідно надати до Головного управління ДПС у Миколаївській області наступні документи:

заяву про включення до Єдиного реєстру із зазначенням ПІБ керівника та головного бухгалтера, юридичної (фактичної) адреси підприємства, кількості працівників, вартості власного капіталу, наявності офіційної сторінки або електронної адреси в мережі Інтернет;

копію установчого документа, засвідчену суб'єктом господарювання; якщо суб'єкт господарювання на дату подачі документів перебуває у Єдиному реєстрі і протягом останнього року до установчого документу не вносилися зміни, копія установчого документу не надається;

копію витягу з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ);

копію свідоцтва платника податку на додану вартість;

довідки про відсутність податкового боргу та заборгованості перед державними цільовими фондами;

копії ліцензій (при наявності) на право здійснення окремих видів господарської діяльності;

довідку про наявність власних складських приміщень або копію договору оренди складських приміщень, що розташовані на території Миколаївської області;

довідки з установ банків про відкриті рахунки у національній валюті України;

копії документів, що підтверджують можливість проведення біржових торгів – свідоцтво про реєстрацію члена біржі, власника біржового місця;

фінансову звітність за останній звітний період поточного року, що передує даті подачі документів – баланс, звіт про фінансові результати.

Cканований пакет документів надавати до управління по роботі з податковим боргом ГУ ДПС у Миколаївській області на електронну скриньку за адресою: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript .

Засідання конкурсної комісії відбудеться 16 грудня 2019 року за адресою: м. Миколаїв, вул. Лягіна, 6.

Граничний термін подання документів на розгляд комісії – 09 грудня 2019 року.

За додатковою інформацією можна звернутися за телефоном: 47-01-65.

* * * * * * *

Податкова знижка для внутрішньо переміщених осіб

Головне управління ДПС у Миколаївській області повідомляє, що громадяни, які вимушені були покинути окуповані території в Україні, мають право скористатися податковою знижкою у разі оренди житла.

Податкова знижка – це документально підтверджена сума витрат, на яку зменшується оподатковуваний дохід у вигляді заробітної плати, у результаті чого з бюджету повертається частина сплаченого податку на доходи фізичних осіб. Перелік витрат, які включаються до податкової знижки, визначено ст.166 Податкового кодексу України (далі – ПКУ).

Відповідно до пп.166.3.9 п.166.3 ст.166 ПКУ дозволена до включення до податкової знижки сума коштів у вигляді орендної плати за договором оренди житла (квартири, будинку), оформленим відповідно до вимог чинного законодавства, фактично сплачених платником податку на доходи фізичних осіб (далі – платник податку), який має статус внутрішньо переміщеної особи.

Платник податку має право скористатися зазначеною у цьому підпункті податковою знижкою виключно за умови, що він або члени його сім'ї І та ІІ ступенів споріднення:

не мають у власності придатної для проживання житлової нерухомості, розташованої поза межами тимчасово окупованої території України;

не отримують передбачених законодавством України бюджетних виплат для покриття витрат на проживання.

Розмір такої знижки не може перевищувати (у розрахунку на календарний рік) 30 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої на 1 січня звітного року.


Головне управління ДПС у Миколаївській області

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3300
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1131489

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"