Оголошення
дислокация
Map
Головна Правова освіта

Інформація щодо розміщення об'єктів виносної торгівлі

 07.07.11 Миколаївською міською радою прийнято рішення 7/13 «Про організацію розміщення об'єктів торгівлі та сфери послуг на території м. Миколаєва», яким скасовано рішення Миколаївської міської ради від 02.09.10 48/20 «Про внесення доповнень та змін до Положення про порядок надання дозволу на розміщення на території об'єктів благоустрою будівель і споруд соціально-культурного, побутового, торговельного та іншого призначення (сфери послуг, відпочинку, розваг, спорту, виробництва, нестаціонарних об'єктів сфери послуг), затвердженого рішенням міської ради від 18.09.08 № 27/51», яким, зокрема, була передбачена необхідність отримання дозволу адміністрації району на розміщення об'єктів виносної торгівлі.

Рішенням Миколаївської міської ради від 07.07.11 № 7/13 «Про організацію розміщення об'єктів торгівлі та сфери послуг на території м. Миколаєва» затверджено новий Порядок розміщення об'єктів виносної торгівлі. Зокрема, вищевказаним рішенням передбачено необхідність укладення договору про встановлення меж особистого строкового сервітуту для розміщення об'єктів виносної торгівлі.

Відповідно до вищевказаного рішення міської ради для розміщення об'єкту виносної торгівлі суб'єкту господарювання необхідно звернутись до

державного адміністратора у Миколаївському міському Єдиному дозвільному центрі та надати заяву на розміщення об'єкту виносної торгівлі.

До заяви суб'єкту господарювання необхідно додати:

- копію виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;

- попередню схему розміщення об'єкту виносної торгівлі у масштабі 1:500 або 1:2000.

Для встановлення відсутності права власності або права користування земельною ділянкою іншими особами державний адміністратор робить запит до управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради.

У разі встановлення відсутності права власності або права користування іншими особами земельною ділянкою державний адміністратор робить запит на ім'я заступника міського голови, до компетенції якого відноситься сфера підприємництва, для отримання висновку щодо можливості розміщення за вказаним у заяві суб'єкта господарювання місцем об'єкту виносної торгівлі.

У разі позитивного висновку державний адміністратор передає його суб'єкту господарювання для замовлення виготовлення паспорту фасаду об'єкту виносної торгівлі та технічної документації щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту. Розробником технічної документації щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту є юридичні та фізичні особи-підприємці, які отримали передбачені чинним законодавством України ліцензії на проведення робіт із землеустрою відповідно до закону.

Розроблений та погоджений паспорт фасаду об'єкту виносної торгівлі та технічну документацію суб'єкт господарювання надає державному адміністратору, про що робиться запис у описі документів. Державний адміністратор зобов'язаний винести проект рішення щодо укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розгляду на чергове засідання виконавчого комітету Миколаївської міської ради у порядку, встановленому законом.

Не пізніше 10 робочих днів з моменту прийняття рішення виконкомом державний адміністратор передає суб'єкту господарювання витяг із рішення виконкому для укладення договору про встановлення меж особистого строкового сервітуту.

Після отримання витягу із рішення виконкому суб'єкт господарювання зобов'язаний протягом двох місяців укласти договір про встановлення меж особистого строкового сервітуту.

Документом, що надає суб'єкту господарювання право розміщення об'єкту виносної торгівлі є зареєстрований договір про встановлення меж особистого строкового сервітуту.

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3300
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1131420

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"