Оголошення
дислокация
Map
Головна НГЗ

rusalМолодіжна рада проммайданчика МГЗ - перезавантаження

На звітно -виборчій конференції молодіжної ради проммайданчика МГЗ підбили підсумки за 2013 рік і переобрали актив.

У 2013 році молодіжна рада проммайданчика МГЗ працювала за чотирма напрямками: виробничий, освітній, культурно -масовий і соціальний. На ділянці кальцинації і в ДБМП пройшли воркшопи.

Молодь брала участь у конкурсах профмайстерності і в проектах із розвитку виробничої системи, у суботниках з прибирання території. Провідним досягненням освітнього процесу стало проведення низки тренінгів для всіх бажаючих за участі генерального директора МГЗ. Було організовано курси англійської мови. Велику роботу вдалося виконати в рамках соціального напрямку. Металурги провели численні тренінги та майстер -класи для сільських школярів, брали участь в екорейдах, організовували свята для дітей Корабельного району та багато іншого.

- Роботу молодіжної ради за минулий рік я можу оцінити на тверду четвірку, - говорить генеральний директор МГЗ Дмитро Мирний. - Спільними зусиллями ми сформулювали завдання, цілі, стратегію МР, що дозволяє їй бути ефективною організацією. Основний фокус ми, як адміністрація підприємства, робимо на тому, щоб молодь мала можливість кар'єрного та особистісного зростання, щоб вона працювала на зміцнення іміджу підприємства, поліпшення його виробничих результатів. Звичайно, важливим напрямком залишається соціальна робота, яка дозволить поліпшити життя в нашому місті, регіоні.

Після виступу генерального директора відбулися самі вибори. Головою молодіжної ради активісти знову обрали Андрія Велігіна. Освітній напрям довірили Вікторії Гоман. Соціальне - очолив Руслан Алієв. Спортивна та культурно -масова робота - у віданні Єгора Доманського. За виробничу діяльність МР відповідає Олександр Кліндух.

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3300
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1131228

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"