Оголошення
дислокация
Map
Головна

viborylogokorabel

Відповідно до Указу Президента від 21 травня 2019 року "Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України та призначення позачергових виборів" 21 липня 2019 року відбудуться позачергові вибори до Верховної Ради України.

Наш Одномандатний виборчий округ № 128cvk_baner

Центр – місто Миколаїв, Інгульський район.

Межі: Інгульський та Корабельний райони міста Миколаєва.

Кількість виборців (на момент створення) – 172 604. drv_baner3

Кількість виборчих дільниць – 89

з них: малих -7

середніх – 6

великих -76

 

В Корабельному районі

Кількість виборчих дільниць – 32

з них: малих - 1

 середніх – 2

великих -29

 

Кожен виборець може особисто перевірити свої персональні дані у відділі ведення Державного реєстру виборців та звернутися із заявою щодо неправомірного включення або невключення до Реєстру, виправлення недостовірних відомостей, неправильностей у персональних даних.

Насамперед це стосується громадян, які:

- голосуватимуть уперше;

- виявили неточності в своїх персональних даних або взагалі були відсутні в списках виборців під час попередніх виборів;

- ставали на консульський облік у відомчих установах МЗС;

- проходили строкову військову службу та звільнилися у запас;

- звільнились із установ виконання покарань;

- змінили прізвище чи місце проживання протягом останнього періоду;

- мають інформацію (документально підтверджену) про помилкове включення до списків осіб, які вже не проживають за адресами, вказаними у списках виборців (змінили місце проживання, померли).

Якщо на минулих виборах Ви не знайшли себе у списках, якщо Ваші дані були записані не вірно, якщо Ви хочете змінити місце голосування на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року, просимо Вас звернутися до нашого відділу. Це можна зробити у зручний для вас час, адже уточнення бази даних Реєстру відділ здійснює на постійній основі.

Відповідно до пункту 3 статті 7 Закону України "Про Державний реєстр виборців" за мотивованим зверненням виборця, який має право голосу, відділ ведення Реєстру може тимчасово (на період проведення виборів) змінити виборцю місце голосування (виборчу дільницю) без зміни його виборчої адреси. Таке звернення подається до органу ведення Реєстру за місцезнаходженням зазначеної виборцем виборчої дільниці або за виборчою адресою не пізніше ніж за п'ять днів до дня голосування на відповідних виборах чи референдумі.

Зразки заяв можна отримати на сторінці відділу тут.

Звертаємо Вашу увагу, що персональні дані громадян включених до Державного реєстру виборців є захищеними і тому інформація щодо змісту персональних даних за телефоном – не розповсюджується.

Інформація щодо персональних даних надається лише за письмовим зверненням виборця відповідно до ст.20, ст.21 Закону «Про Державний реєстр виборців» і лише у передбаченому цими статтями обсязі.

У разі особистого звернення щодо уточнення персональних даних необхідно пред'явити паспорт громадянина України, або тимчасове посвідчення громадянина України.

З метою формування актуальних і достовірних списків виборців відділ ведення Державного реєстру виборців адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради міської ради звертається до мешканців району з переконливим проханням: не залишатися осторонь від виборів, не бути байдужими та перевірити свої персональні дані у Реєстрі виборців.

Відділ ведення Державного реєстру виборців знаходиться за адресою: 54050, м. Миколаїв, просп. Богоявленський, 314, каб.309, 310. телефон 60-02-52, 60-07-20, тел/факс 60-07-33

Графік роботи: з 8.30 до 17.00, обідня перерва 12.30 - 13.00,

з 1 червня у вихідні дні: з 9.00 до 16.00 

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3313
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1137371

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"