Оголошення
дислокация
Map
Головна підсумки оздоровлення дітей

008Підводимо підсумки оздоровлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки

З метою реалізації конституційного права кожної дитини, яка потребує особливої соціальної уваги та підтримки, починаючи з червня 2023 року, відділ з гуманітарних питань адміністрації Корабельного району розпочав інформування місцевого населення та прийом документів на оздоровлення дітей пільгових категорій.

Незважаючи на військовий час і те, що багато мешканців Миколаєва були вимушені покинути свої домівки, адміністрації Корабельного району вдалось провести організаційну роботу щодо відпочинку та оздоровлення дітей. У період з серпня по грудень 2023 року було оздоровлено 116 дітей Корабельного району, які належать до таких пільгових категорій: дитина, яка має статус сироти; дитина, позбавлена батьківського піклування; діти з будинку сімейного типу; дитина учасника бойових дій; дитина загиблого або зниклого безвісти військовослужбовця; дитина, яка має інвалідність; дитина, яка зареєстрована як внутрішньо переміщена особа; дитина, один з батьків якої має інвалідність ІІ групи; дитина з багатодітної сім'ї; дитина з малозабезпеченої сім'ї; дитина, яка знаходиться на диспансерному обліку; талановита дитина або відмінник у навчанні.

Всі заклади оздоровлення та відпочинку, в які були направлені діти, оснащені сучасним обладнанням та меблями, мають гарну територію та розташовані у мальовничих куточках нашої країни, а також, що дуже важливо у наш час, мають свої укриття.

Діти були направлені в такі табори відпочинку: «Соколята», Львівська область, м. Хирів; «Водограй», Івано-Франківська область та «Синевирське озеро», Закарпатська область, с. Синевирська поляна. Також 8 дітей з дитячого будинку сімейного типу відпочили в оздоровчому закладі «Артек», м. Київ, Пуща-Водиця.

009010

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3316
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1140355

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"