Оголошення
дислокация
Map
Головна медіа 19.01.2024

info_logoАдміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради інформує

 

16-17.01.2024 року спеціалістами відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради проведено рейди - обстеження об'єктів торгівлі та сфери послуг з метою перевірки виконання вимог Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної». У ході рейдів на території Корабельного району було перевірено 32 установи. Виявлено 3 порушення, надано 2 попередження. Не здійснюють господарську діяльність – 3.

********

Спеціалісти відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Корабельного району спільно з представниками відділу поліції №3 МРУП ГУНП України в Миколаївській області провели рейд - відпрацювання місць стихійної торгівлі на території Корабельного району м. Миколаєва з метою недопущення встановлення об'єктів незаконної торгівлі за адресами: вулиця Самойловича, 24; вулиця Металургів, 28-36; вулиця Океанівська, 31; проспект Богоявленський, 311; проспект Богоявленський, 342. Складено 4 протоколи за статтею 152 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» (порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів). Матеріали направлено до адміністративної комісії при адміністрації Корабельного району для притягнення порушників до адміністративної відповідальності.

*********

16-18.01.2024 спеціалістами відділу санітарної інспекції адміністрації району було проведено рейди щодо перевірки санітарного стану вулиць приватного сектору (вулиця Торгова, вулиця Янтарна, вулиця Приозерна, провулок Колективний, пров. Фруктовий, вулиця. Пилипа Орлика, проспект Богоявленський, проспект Корабелів). За підсумками рейдів виявлено ряд порушень Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві (складування будівельних матеріалів та будівельного сміття, відсутність покажчиків будинків). На порушників складено 13 адміністративних протоколів за ст. 152 КУпАП, які передано на розгляд адміністративної комісії для подальшого визначенням виду адміністративного стягнення. Надано 37 попереджень домовласникам та проведено роз'яснювальну роботу щодо обов'язкової наявності договору на вивіз ТПВ та утримання прилеглої території в задовільному санітарному стані.

*********

На відпрацюванні в комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об'єкти нерухомого майна (на території Корабельного району) внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України перебуває 461 звернення від громадян.

На тепер відпрацьовано 369 Актів (будинків - 155, квартир – 214). 92 Акти знаходяться в роботі (36- будинки, 56- квартири). Протягом тижня обстежено 12 об'єктів.

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3316
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1140256

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"