Оголошення
дислокация
Map
Головна насильство в січні 24

Адміністрація Корабельного району Миколаївської міської ради продовжує заходи з протидії насильству у сім'ї

За січень 2024 року спеціалістами відділу з гуманітарних питань спільно з Миколаївським міським центром соціальних служб та відділом зв'язку з громадськістю Департаменту патрульної поліції було здійснено 26 виходів у сім'ї, де було скоєно домашнє насилля.

Комісійно було підтверджено 14 випадків. В 4-х випадках виявлено, що свідками конфлікту були діти постраждалих осіб. З цього приводу всі матеріали були передані службі у справах дітей для подальшої роботи.

Неможливо було підтвердити чи спростувати 10 випадків із-за відсутності безпосереднього контакту з постраждалими, 7 з яких було надано консультацію в телефонному режимі. З усіма жертвами було проведено роз'яснювальну роботу, запропоновано контакти безоплатної психологічної та юридичної допомоги Миколаївського міського центру соціальних служб, інтегрованого центру комплексної підтримки та Миколаївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. А також повідомлено про можливість оформлення термінового заборонного припису через співробітників Національної поліції та обмежувального припису через суд. Надано інформацію щодо механізму реагування в подібних випадках.

23

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3316
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1140302

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"