Оголошення
дислокация
Map
Головна Пенсионный 16.07.2014

pensionЛегалізуємо трудову зайнятість.

Проблема легалізації заробітної плати сьогодні визначена урядом як першочергова. Її вирішення залежить від створення розумної та справедливої системи оподаткування фонду оплати праці. Не менш важливий аспект - податкова культура роботодавців та правова освіта найманих працівників.

Від прихованої зайнятості зазначають значних втрат громадяни і бюджет держави.

Працівник , який отримує заробітну плату неофіційно, беззахисний перед роботодавцем. Домовленість про її розмір не зафіксовано документально і, звернувшись за захистом своїх прав, працівнику важко пред'явити докази на підтвердження дійсного розміру обіцяної працедавцем заробітної платні. Громадяни, які погоджуються отримувати заробітну плату у «конвертах», не лише сприяють розвитку тіньових схем, а й позбавляють себе соціальної захищеності. Адже пенсію вони зможуть мати тільки з офіційно нарахованої суми заробітної плати. Ухиляючись від оподаткування шляхом мінімізації реальних доходів , вони позбавляють себе трудового стажу, відпустки, пенсійного забезпечення, можливості скористатися лікарняним під час хвороби. Для забезпечення свого майбутнього найманий працівник повинен вимагати від роботодавця легального оформлення трудових відносин через укладання трудового договору, а також регламентацію трудових відносин у відповідності до чинного трудового законодавства. У разі відмови, кожен громадянин має право звернутися до компетентних державних органів за захистом своїх конституційних прав. Отже , гарантоване отримання державного соціального захисту у разі складних життєвих обставин – у власних руках кожного працівника.

Особливо звертаємось до роботодавців, що використовують працю найманих працівників – проявіть свою громадську позицію і легалізуйте реальну заробітну плату своїх робітників, не позбавляйте їх належного захисту на випадок непрацездатності та не прирікайте їх на мізерну пенсію.

Адміністрація управління Пенсійного фонду України в Корабельному районі

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3314
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1137908

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"