Оголошення
дислокация
Map
Головна експрес 18.02.2014

info_logoЕКСПРЕС – ІНФОРМАЦІЯ

18.02.2014

18 лютого в адміністрації Корабельного району проведено нараду з підведення підсумків виконання заходів цивільного захисту Корабельного району м. Миколаєва за 2013 рік.

Нарада відбулась під головуванням заступника голови адміністрації Корабельного району - голови комісії з питань ТЕБ і НС Красножона В.Л.

Запрошені: представники підприємств, установ та організацій району незалежно від форм власності та підпорядкування.

На порядку денному були розглянуті такі питання:

1. Про функціонування Миколаївської міської ланки Миколаївської підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту у 2013 та завдання на 2014 рік.

2. Про стан цивільного захисту Корабельного району, діяльності органів управління та сил ЦЗ у сфері захисту населення і території від НС у 2013 році.

3. Про пожежі в Корабельному районі, які відбулись у 2013 році. Функціонування протипожежної служби цивільного захисту району.

4. Про стан проведення функціонального навчання осіб керівного складу та фахівців, діяльність яких пов'язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту у 2013 році.

itogi_GrOb_2013_2

У ході наради проведено аналіз діяльності органів управління та сил цивільного захисту Корабельного району, оцінено реальну готовність до оперативного реагування на надзвичайні ситуації та ліквідацію їх наслідків. За досягнуті результати при виконані завдань у сфері цивільного захисту населення і територій Корабельного району від надзвичайних ситуацій в 2013 році, відповідно до Порядку нагородження Почесною грамотою голови адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради були нагороджені:

Почесною грамотою голови адміністрації:

- Онощенко Геннадій Анатолійович – фахівець з цивільної оборони та режиму секретності ПАТ «Миколаївгаз»;

- Круліковський Ігор Олегович – провідний інспектор Корабельного РВ у м. Миколаєві ГУ ДСНС України у Миколаївській області;

- Кунникова Олена Олександрівна - заступник директора з навчально – виховної роботи спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат № 2.

Подячним листом голови адміністрації:

- Зазелентінова Людмила Володимирівна - завідуюча дошкільного навчального закладу № 130;

- Бунчук Ігор Васильович – інженер з охорони праці ТОВ «Ойлтранстермінал».

itogi_GrOb_2013_1

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3314
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1137933

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"