Оголошення
дислокация
Map
Головна комп’ютер від РУСАЛу

ccpДитячому центру - ноутбук від металургів

Команди-учасниці Новорічного марафону «Віримо в дива, творимо дива!», ініційованого компанією РУСАЛ, почали реалізацію грошових сертифікатів, отриманих з рук гендиректора МГЗ Дмитра Мирного. Витратити виграні в марафоні гроші вони могли тільки на благодійність. Команди проммайданчика МГЗ «Аlармія добра» і «Молодіжна рада» вирішили направити спільні кошти на допомогу дитячому центру Корабельного району.

Дитячий центр позашкільної роботи - це місце в Корабельному районі, де всі бажаючі можуть знайти заняття до душі. Тут функціонує більше 76 гуртків, які відвідують понад 1000 дітей .

- У нас - багатопрофільний заклад. Гуртки працюють за напрямками: техніка, натуралізм, найбільший - це художній напрям, - розповідає директор дитячого центру позашкільної роботи міста Миколаєва Тетяна Турчак. - Є два зразкових колективи, якими ми пишаємося, які працюють на високому рівні. Це духовий оркестр, який переважно відвідують хлопчики й вокальний ансамбль « Відлуння».

Нещодавно в дитячому центрі вдалося повністю оновити сцену: з'явилося нове світлове обладнання, великий екран, але управління світлом припускає наявність комп'ютера, для прописування різних програм для заходів. Саме в придбанні ноутбуку, для проведення свят, і допомогли команди «Аlармія» і «Молодіжна рад ».

- Це єдиний центр, де кваліфіковані педагоги можуть закласти в наших дітей зернятка культури, вихованості, творчості, натхнення, - вважає капітан команди «Alармія добра» Ірина Загребаєва. - Дозволити водити дитину в дитячий центр, на відміну від дорогих платних гуртків, може сім'я з будь-яким достатком.

- Ми представляємо молодь проммайданчика МГЗ, - говорить Олександр Кліндух. - У когось із нас скоро будуть діти, у когось вони вже є. У мене особисто двоє дітей. Я чув багато гарних відгуків про даний центрі. Тому, коли йшлося, куди направити гроші, ми вирішили об'єднатися з командою «Alармія» і зробити добру справу для всіх дітей району.

Колектив центру був дуже вдячний обом командам за допомогу у вирішенні проблеми, яку тут не могли вирішити своїми силами. Тепер, за словами директора центру, дитячі свята проходитимуть набагато цікавіше і яскравіше .

pycal2014-1

Адміністрування Новорічного марафону здійснює Центр соціальних програм компанії РУСАЛ

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3314
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1138021

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"