Оголошення
дислокация
Map
Головна ДПІ 27.02.2014

Звітуємо до контролюючих органів в електронному вигляді

Одним із способів подання податкової звітності до контролюючих органів є їх направлення засобами електронного зв'язку в електронній формі.

Подання податкових декларації засобами електронного зв'язку має низку переваг. Такий спосіб є доволі зручним, він значно скорочує витрачання платником податку часу на подання такої звітності, у порівнянні з поданням особисто або уповноваженою на це особою чи надсиланням поштою з повідомленням про вручення та описом вкладення, крім того - унеможливлює ручне втручання в процес обробки та прийняття звітності.

Зауважимо, що обов'язковість подання податкових декларацій в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису підзвітних осіб у порядку, визначеному законодавством, великими та середніми підприємствами встановлена пунктом 49.4 статті 49 Податвокого Кодексу України. Однак, враховуючи переваги подання податкових декларацій засобами електронного зв'язку в електронній формі іншим платникам податку на прибуток також бажано застосовувати такий спосіб подання, що надасть їм можливість значно скоротити час на виконання свого податкового обов'язку та скористатись додатковими сервісами Міндоходів.

ДПІ у Корабельному районі м.Миколаєва ГУ Міндоходів у Миколаївській області

ДПІ у Корабельному районі м.Миколаєва ГУ Міндоходів у Миколаївській області
 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3313
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1136955

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"